A Jordan Brand már egybeforrt a kosaras termékek fogalmával. Michael Jordan márkája teljes kínálatot nyújt mezek, nadrágok és kiegészítők terén is, de a fő profil természetesen a cipők. A Jordan 31 megjelenése óta elég nagy csend volt a márka körül, de most kaptunk egy kis ízelítőt a ,,régi-új” Jordan Ultra Fly 2 sneakerből. Ha érdekel mit takar a macskakörmömös kifejezés és milyen lett az új lépő, akkor kattints a továbbra.

Jordan Ultra Fly 2
Jordan Ultra Fly 2

Nem láttuk ezt már valahol?

Az új Ultra Fly 2 egy tökéletesen letisztult fehér-fekete színállásban érkezik a boltokba. Gyönyörű és minimalista dizájnt kapott, nem cicomázták túl, de nem is kell. Akik jobban benne vannak a sneaker kultúrában észrevehetik, hogy kísértetiesen hasonlít az egykori Jordan 15-ös modellhez. Ez nem titkolt hasonlóság, ugyanis az inspirációt pontosan ettől a verziótól szerezték az alkotók, ezzel együtt modernebb külsőt is kapott.

Megmaradt a márkától megszokott minőség és az Air Zoom légtalp is. A nyelvét kicsit kitolták, ez volt a 15-ös fő jellemzője, viszont előtérbe kerültek jobban a fűzők és egy egybevarrt felsőrészt kapunk, ami a mostani súkon szinte egyértelmű lépés. Erre azért van szükség, mivel az anyag jobban egybetartja magát is és a lábunkat is nagyobb biztonságba helyezi, az által, hogy a nyelv és a lépő felső része egy anyagból van megalkotva.

Jordan Ultra Fly 2
Jordan Ultra Fly 2

Hivatalos megjelenésről sajnos még nem tudunk, csak annyit árultak el, hogy valamikor idén tavasszal várható a boltok polcaira. Árról szintén nem beszélnek, de ha megnézzük az előző verziót, akkor tudhatjuk, hogy körülbelül a 40-42 ezer forintos határon várható.

Jordan Ultra Fly 2 Black/White

Megjelenés: 2017 tavaszán

Szín: Fehér/Fekete-Fehér

Nike kód: 897998-111

Ár: Nincs jelenleg információ róla

Jordan Ultra Fly 2
Jordan Ultra Fly 2

A gyűjtőknek mindenképpen kötelező darab lesz ez az elképesztő surranó.

 

Jordan Ultra Fly 2
Jordan Ultra Fly 2

Még a végén én is beszerzek egyet és felrakom a polcomra. Persze csak miután leteszteltem milyen is a kosárpályán.

Jordan Ultra Fly 2

Nektek hogy tetszik? Elnyerte a tetszéseteket az új Jordan Ultra Fly 2?

Kép- és Hírforrásunk a Sneakernews volt.