Kezdődjön a karnevál: SP x adidas Gazelle PK

A Sneaker Politics nagyot gondolt, és ütős új surranót hozott össze a világhírű háromcsíkos márkával: ez az SP x adidas Consortium Gazelle Primeknit. Mivel februárban Louisiana állam legmenőbb „kickstore” cégének új boltja nyílt New Orleans városában, ezt a sneakert az ottani tradicionális „Mardi Gras” karnevál inspirálta. Az eredmény meggyőző lett, ha érdekel, katt a továbbra!

Sneaker Politics x Adidas Consortium Gazelle Primeknit 'Mardi Gras'

Sneaker Politics x Adidas Consortium Gazelle Primeknit ‘Mardi Gras’

Vége az unalomnak

Hát igen… Már megint újraformáltak egy legendás sziluettet, ami önmagában még nem nagy meglepetés, mivel az utóbbi időben sok-sok ilyet láthattunk. Viszont sikerült egy jó sztorit (ki)találniuk hozzá, amivel a „Mardi Gras” inspirálta sneaker kitűnik a sorból. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki már nagyon unta azt, hogy csak rádobtak egy régebbi modellre egy boost talpat, és kihozták vadiújként. Itt most nem ez történt.

Egy kreatív és eredeti Gazelle

Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen régóta a piacon lévő cipő újitása lehet ennyire kreatív és eredeti! Először is, a Primeknit felsőrész nagyon jól áll ennek a surranónak. A színek is el lettek találva, pont olyan sokszínű lett, mint a fesztivál, ami inspirálta.

Sneaker Politics x Adidas Consortium Gazelle Primeknit 'Mardi Gras'

Sneaker Politics x Adidas Consortium Gazelle Primeknit ‘Mardi Gras’

Mardi Gras

A húshagyókeddi karnevál New Orleans városában a legnagyobb esemény. Jazz, woodoo, indián rítusok keverednek, vadság és színek lepik el az utcákat, hiszen másnap a hamvazó szerda a katolikus naptár szerint a húsvéti előkészület böjtnapja.

Ezek a színek nem véletlenek

A színválasztás mögötti háttérsztori is nagyon érdekes. A cipőn az arany az erőt jelképezi, a zöld a hitet és a bizalmat, a lila pedig az igazságot – tehát teljesen illeszkedik a karneváli hagyományba. Ez engem nagyon megfogott, nagyon szeretem, ha van a történetben valami olyan, ami igazi és az embereket lelkesíti. Az cipő nyelvén lévő arany  P betű és Adidas logo még nemesebbé és érdekesebbé teszi a surranót, nem beszélve a cipőfűzővégekről.

Összességében elégedett vagyok ezzel a sneakerrel. Az ára teljesen rendben van (140 $). A release 2017. március 4-én volt, így aki azt gondolja, hogy jól tudja kombinálni a saját stílusával, az resellben beszerezheti, az eredeti árnál nem sokkal drágábban.

Sneaker Politics x Adidas Consortium Gazelle Primeknit 'Mardi Gras'

Sneaker Politics x Adidas Consortium Gazelle Primeknit ‘Mardi Gras’

dablty

Egyszer láttam egy idézetet, amit mintha csak én mondtam volna: "Sneakers speak louder than words."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×