adidas EQT Support ADV fehér/fekete – Maga a megtestesült szépség

Tavaly robbant be az adidas korszerűsített EQT Support ADV modellje, ami rögtön sokak kedvencévé vált. Népszerűsége azóta is töretlen, most pedig lássuk mit tud a legújabb színállás, mely mindamellett, hogy kétségkívül maga a megtestesült szépség, a sneakerbox.hu shopban is kapható. A tovább után még több részletet megtudhattok róla!

adidas EQT Support ADV fehér/fekete

adidas EQT Support ADV fehér/fekete

Élet a BOOST-on innen

Kár lenne tagadni, a BOOST technológia megjelenése óta igencsak elkényelmesedett a sneaker társadalom. Szabályosan fájó érzés egy klasszikus deszkás cipőt felhúzni egy NMD után, azonban van egy jó hírünk: van más alternatíva is talpazat fronton. Az adidas tervezői nyíltan klasszikus alapokra helyezték a EQT Support ADV legújabb változatát, melyet ennek ellenére a legmodernebb technológiákkal fűszereztek meg. A cipő kényelmének kulcsa a stabilitás, amit az EVA középrész és speciális, OrthoLite talpbetét garantál. Saját tapasztalatból mondhatjuk: ugyan nincs meg a felhőkön járás feeling, de egyértelműen TOP kényelemről és stabilitásról beszélhetünk.

adidas EQT Support ADV fehér/fekete

Profil

TextilMesh felsőrész

Ugyan nagy divat most minden high-end modellt primeknit felsőrésszel szállítani (és igaz, volt már EQT Support ADV vonalon is erre példa), de mindenfajta túlzás nélkül állíthatjuk, ez a modell ezzel a borítással tökéletes. A mindennapi használat során kiváló tartósság és könnyű tisztíthatóság jellemzi a textil-mesh kevert borítást, melynél a szellőzésre sem lehet panasz. Egyszerű, de nagyszerű!

adidas EQT Support ADV fehér/fekete

Távoli

adidas EQT Support ADV fehér/fekete

Sarok

A cipő fehér/fekete változatát korlátozott darabszámban megtalálhatjátok a sneakerbox.hu webshopjában, érdemes igyekezni mert elég forró! 🙂

adidas EQT Support ADV fehér/fekete

Cikkszám: BB1296
Színállás neve: Running White/Running White/Core Black
Elérhető: sneakerbox.hu shop
Eredeti ár: 39 990 Ft

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×