Öt évtized kosárcipői – Nike 5 Decades Of Basketball

Már nagyban folyik a New York Fashion Week és közeledik a hatvanhatodik NBA All Star Weekend is. Ennek alkalmából persze a Nike is piacra dobja a legnagyobb kosárlabda nagyágyúit egy limitált és valóban különleges special editionben. A pakkban helyet kapott öt kosárcipő öt különböző generáció életében játszott óriási szerepet. A tovább után megtudhatod, hogy melyekről van szó!

Nike Five Decades Of Basketball pack - öt évtized ikonikus kosaras cipői vachetta tan bőrben

Nike Five Decades Of Basketball pack – öt évtized ikonikus kosaras cipői vachetta tan bőrben

A Five Decades Of Basketball Pack öt kosárcipőből áll. A Nike legikonikusabb kosárlabdacipői új színekben, pontosan vachetta tan-ben jelennek meg. A vachetta bőr egy bézs színű kezeletlen olasz bőr, amit a legnagyobb és legdrágább táskamárkák használnak. A sneakereknél ennek a használatát az exkluzív Hender Scheme márka kezdte, ők saját kezűleg változtatnak át például Jordan IV-eseket vachetta bőr felhasználásával, és ezzel több száz dollárral növelik az árát. Ez a trend azóta nagyon befutott a sneaker világban, a sneakerboxon is olvashattatok korábban ilyen modellekről.

Nike 5 Decades of Basketball

A csomagban érkező öt trendteremtő sneaker a Nike Blazer Studio, az Air Force 1 High Lux, az Air Foamposite Pro, az Air Zoom Generation és a szerintem zseniális Zoom Bonafide lesz. A hivatalos premier előtt, 2017. február 10-én már a New York-i KITH shopban elérhető volt a csomag, de a globális release csak február 18-án jön.

Nike Zoom Bonafide - Nike 5 Decades Of Basketball pack

Nike Zoom Bonafide – Nike 5 Decades Of Basketball pack

Hogy ezt a pakkot miért ajánlom az érdeklődőknek? Először is a színek és a modellek gyönyörűek. Főleg a Zoom Bonafide fogott meg engem nagyon, mivel ezekkel a klasszikus és úri színekkel nagyon jól kombinálták ezt a futurisztikus és laza sneakert. Második pont amiért az igazi sneakerheadeknek érdemes megvenni egy (vagy több) cipőt a pakkból, mégpedig az, hogy ilyet biztos nem fogtok máson látni.

A hír- és képforrásunk a sneakernews.com volt.

Nike Air Zoom Generation - Nike Five Decades Of Basketball pack

Nike Air Zoom Generation – Nike Five Decades Of Basketball pack

dablty

Egyszer láttam egy idézetet, amit mintha csak én mondtam volna: "Sneakers speak louder than words."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×