Korábban már bemutattam nektek az új Nike LeBron 14-et, a Király legújabb lépőjét. Nagy misztikum övezte a megjelenését, már több színállásban is napvilágot látott, és lehet, hogy azon szerencsések között vagy, akik már birtokolnak is egy-egy darabot ezek közül. Most azonban olyat mutatunk nektek, amit kevesen láttak eddig. Hogyan is néz ki a LeBron 14 igazából belülről? Ha kíváncsi vagy rá, akkor kattints a továbbra!

Lebron 14
Lebron 14

A kínai Fast Pass nevű oldal valósággal darabjaira szedte a LeBron 14-es lábbelit, azért, hogy megvizsgálhassák jobban a belső szerkezetét. Nagyon érdekes képek kerültek napvilágra. Többek között a légpárnák elhelyezését, szerkezetét, sőt még a vastagságát is megtudhatjuk. Láthatjuk azt is, hogy a sú felépítése rétegesen történik meg.

Lebron 14
Lebron 14

A fenti képen jól láthatóak a kilógó karbon szálak, amelyek összetartják a lépőt. Ezek sokkal nagyobb stabilitást biztosítanak a viselőnek a hasonló anyagokkal szemben.

A LeBron 13-tól eltérően a 14-ben kevesebb légtalp van, viszont az Air Zoom betétek vastagsága jóval nagyobb.

Lebron 14
Hat helyett 4 légtalp került az új csuka talpára
Lebron 14
A hexagonális légtalp vastagsága

Érdekes információkkal szolgáltak a kínaiak, ennek ellenére senki ne próbálja meg otthon szétszedni a saját 50 ezres exkluzív cipőjét. 🙂

Lebron 14
Félbevágva

Képforrásunk a FastPass, hírforrásunk pedig a Solecollector volt.