Nike Air Max 90 Multicolor – Flyknit felsőfokon

Lehet szeretni vagy utálni a Nike egyik zászlóshajóját, az AM90-est, de tény, hogy nagyon sok embernek ez a cipő jut először az eszébe, amikor a sneakerekről van szó. Rengeteg színkombóban és különböző anyagok felhasználásával leptek már meg bennünket a Nike designerei, vagy ha valami még egyedibbet akarunk alkotni, ott van az ID funkció is, de ilyen variánsban még nem láthattuk ezt az ikonikus lépőt. Ha kíváncsi vagy az Air Max 90 Multicolor kiadásra, katt a továbbra!

Nike Air Max 90 Multicolor

Nike Air Max 90 Multicolor

Egyediségre törekedve

Bár én is azon a véleményen vagyok sok más sneakerhead-del egyetemben, hogy a 90-es kicsit túl lett hordva (főleg itthon, köszönhetően a sok hamisítványnak), egy-egy jobban sikerült darabon azért még nekem is megakad a szemem. Így van ez jelen alanyunknál is, mivel a jól összerakott Nike talprészt ötvözték a Flyknit felsőrésszel, és ehhez csaptak egy színkavalkádot.

Nike Air Max 90 Flyknit Multicolor

Elölről/hátulról

Valami nem stimmel

Nekem személy szerint nem is lenne semmi bajom a cipővel, viszont a sarokrészen található logót én tuti, hogy nem hagytam volna ilyen acélszürke színben. A törékeny harmónia, mely a színek össze-visszaságából fakad, számomra megtörik a sarokhoz érve.

Nike Air Max 90 Flyknit Multicolor 02

A Flyknit felsőrész, valamint a talp

Márciusban érkezik

Ha mégis megtetszett neked ez a tényleg egyedi 90-es, március 2. környékén keresd a kedvenc boltodat/webshopodat!

Forrás: Hypebeast

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×