Ez a cikkünk már két évnél régebbi. Használd a keresőt itt jobbra vagy böngészd a tageket a cikk alján, hogy frissebb írásokat találj ebben a témában!

Vannak olyan modellek és színállások, melyeket az idő érlel és nemesít. És vannak, melyek instant klasszikussá válnak. Ilyen az adidas Originals NMD_R1, melynek első, fekete “zoknis” Primeknit felsőrésszel, fehér Boost talppal, piros és kék “legókockkal” felszerelt színállása azonnal hatalmas hullámokat kavart a nemzetiközi és a hazai sneaker rajongók körében 2015 decemberében. Az NMD R1 OG színállása azóta is keresett és nagyon örülünk neki, hogy most limitált darabszámban a sneakerbox.hu shopban is elérhető lesz. Részletek a tovább után!

adidas NMD_R1 PK OG érkezés a sneakerbox.hu shopba!
adidas NMD_R1 PK OG érkezés a sneakerbox.hu shopba!

Azon sneaker rajongók, akik az elmúlt egy évet egy kő alatt töltötték, azoknak egy kis ismétlés:

Boost talp

Az NMD_R1 Boost talppal rendelkezik: az ezernyi rugalmas energiacellát csak egy vékony, de strapabíró rácsos szerkezet választja el a lábadtól. Bár egyszer volt egy olyan vásárlónk, aki a cipősdoboz kibontása után ijedten hívott minket, hogy hiányzik a talpbetét a cipőből, de megnyugtattuk: ez biztosítja, hogy közvetlenül a Boost labdacsokon járhasson 😉

Primeknit felsőrész

A Primeknit felsőrész kényelmes és rugalmas, mintha csak egy zokni lenne a lábadon, beleértve a sarkot finoman körbeölelő szárat. Ebben a színállásban a tökfekete felsőrészbe a három adidas csík is teljesen beleolvad.

adidas NMD R1 OG
adidas NMD R1 OG

Tisztelgés a múlt előtt

Az NMD R1 egy ízig-vérig modern és innovációkkal telepakolt cipő, tiszteleg az elmúlt időszak innovációi előtt is: A talpon lévő kék és piros elemek, vagy ahogy sokan hívják, “legókockák” a Micro Pacer és a Boston Super modellekről származnak a 80-as évekből. A Micro Pacer beépített microcomputerével mérte például a megtett kilométerek számát, az átlagtempót és a felhasznált kalóriát – bő két évtizeddel az okostelefonok elterjedése előtt.

Újra itt az NMD R1 OG

Az OG színállás limitált darabszámban visszatér, és a sneakerbox.hu shopban is kapható lesz. Elég nagy esély van rá, hogy hamar kipucolják, szóval ha szeretnél belőle a méretedben, akkor érdemes résen lenni 🙂

adidas kód: S79168
színállás neve: Core Black/Lush Red
ár: 54 990 Ft
elérhető a sneakerbox.hu shopban: 2017. január 27. 18:00

adidas NMD_R1 Primeknit OG érkezés a sneakerbox.hu shopba!
adidas NMD_R1 Primeknit OG érkezés a sneakerbox.hu shopba!