adidas Yeezy Runner?

Nemrégiben felmerültek olyan pletykák, hogy Kanye betör a sport performance vonalra is. Erre csak ráerősített, hogy eddig nem látott modellben fotózták a napokban. Ez lenne az adidas Yeezy Runner? A tovább után minden tudnivalót elmondunk a cipőről!

adidas_yeezy_runner_1

Ez lenne az adidas Yeezy Runner?

Na jó, az előbb kicsit blöfföltem. Igazából semmit nem tudni a cipőről, csak találgatások árasztották el az internetet. Még az is lehet, hogy nem is adidas. De még az is lehet, hogy nem is Kanye tervezte. Bár abban reménykedhetünk, hogy szívesen villant saját lábán még be nem jelentett modelleket. Mindenesetre nekem, aki a 90-es évek végén kezdtem el érdeklődni a sneakerek iránt örömmel tölt el a korszak küllemének visszaköszönése a designon. Azaz az indokolatlan, eltúlzott amorf formák. Akik velem egyidősek tudják miről beszélek 🙂 Ha bármi konkrét kiderül az új modellről természetesen jelentkezünk. Akkor már hasznos infókkal. Ígérem!

adidas_yeezy_runner_2

A fotók alapján készített rajz (@ahmdakdg)

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×