Karácsonyfa sneakerekből: #shoetreechallenge

Tegnap bárki, aki öt percnél tovább pörgette a hírfolyamát megkaphatta a halálos dózist az ünnepi kaja és karácsonyfa képekből a Facebookon vagy az Instán, de egy ideje már ez része az ünnepi néphagyományoknak 🙂 A sneakerheadek a karácsonyfa állítás nemes hagyományát is továbbgondolták: ilyenkor sokan építenek fel cipőkből, cipősdobozokból “karácsonyfát”, ami mi szemünknek van ugyanolyan szép, mint egy ünnepi díszbe öltözött fenyő, sőt 🙂 Idén decemberben egy amerikai sneakerhead YouTuber, Connor elindította a #shoetreechallenge kihívást, ahol a minél szebb sneakerfa állítás és a jótékonykodás volt a cél. Nézd meg mi lett belőle a tovább után!

Sneaker karácsonyfa #shoetreechallange

Sneaker karácsonyfa #shoetreechallange (Instagram: @thegreenwichgrinch)

A #shoetreechallenge kihívás

Connor december elején indította útjára a felhívást és sokan felépítették saját sneaker karácsonyfájukat, az Instagramon megnézheted őket a #shoetreechallenge hashtag alatt.

Ahogy az alábbi kép mutatja, jópáran odatették magukat és építették fel a kollekciójukat karácsonyfává 🙂 Ha esetleg valaki itthon is becsekkolt volna a kihívásba, csak nem vettük észre, jelezze és mi is szívesen shoutoutoljuk.

Sneaker jótékonykodás

A csapatból még nem éreztük készen magunkat egy ilyen mű létrehozására, viszont a karácsonyi jótékonykodás nálunk sem maradt el, a Kicks R Good és az Age of Hope közös felhívására mi is összedobtunk néhány cipőt, hogy azok is rendes sneakert húzhassanak, akiknek a családja ezt sajnos nem engedheti meg magának.

Connor a #shoetreechallange eredményével

Connor a #shoetreechallange eredményével

A sneakerbox.hu csapatának felajánlása a KRG és az Age of Hope sneaker charity akciójába

A sneakerbox.hu csapatának felajánlása a KRG és az Age of Hope sneaker charity akciójába

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×