Ez a cikkünk már két évnél régebbi. Használd a keresőt itt jobbra vagy böngészd a tageket a cikk alján, hogy frissebb írásokat találj ebben a témában!

A Nike Foamposite ONE most ünnepli 20. évfordulóját, ennek tiszteletére a Nike Sportswear és a Sanghai sneaker spot WZK összegyűjtötte a legkülönlegesebb darabokat egy egyedi és extravagáns kiállítás, a Nike’s 12 Soles holiday campaign keretein belül. Ha szeretnél többet megtudni, akkor kattints a továbbra.

Nike Foamposite One
Nike Air Foamposite Pro Premium LE “Camo”

Olyan egyedi és előkelő Nike Foamposite darabok kerülnek elő, mint például a “Paranorman” és a “Tianjin” Foamposite egyes, de megtalálható a Foamposite Pro típusok is, ami azért különleges, mert ez a fajta lépő ,,sose látott még napvilágot”. Legalábbis hétköznapi boltokban semmiképp. 100%-ig gyűjtői darab. Egy emlékkönyv is elkészítésre került az eseményre, amit egy igazi rajongónak fognak odaajándékozni, aki megvásárolja a ,,Dr. Doom” Foamposite Pro-t. Ha valaki véletlen Sanghaiban tartózkodna, az személyesen is megtekintheti a kollekciót és írhat nyugodtan egy élménybeszámolót. 🙂 Viszont, aki nem tud ott lenni, azoknak itt van pár kép a kiállított darabokról.

Nike Foamposite One
A bolt látképe
Nike Foamposite One
Nike Air Foamposite One “Tianjin”
Nike Foamposite One
Nike Air Foamposite Pro “Mocha”
Nike Foamposite One
Nike Foamposite Pro “Comic Strip”

Hírforrásunk a Solecollector volt, képforrásunk pedig a HK-Kicks.