Last minute ajándék ötletek a karácsonyfa alá

Nyakunkon a karácsony! Általában mindenkinek hatalmas fejtörést és fáradságot okoz a megfelelő ajándékok kiválasztása, és van aki még most is a fejtörés fázisában van. A tovább után megnézhetitek, hogy milyen sneakerek kerülhetnek a karácsonyfa alá, ha december 20. éjfélig leadjátok a rendelést a sneakerbox.hu shopban!

Rendelj dec. 21 éjfélig karácsonyi akciónkban, hogy még a fa alatt landolhasson a csomag!

Rendelj dec. 20 éjfélig karácsonyi akciónkban, hogy még a fa alatt landolhasson a csomag!

Adidas Stan Smith

A Superstar és a Stan Smith modellek 2016 elején robbantak be újra a köztudatba és hatalmas nagy hype övezte őket. A Stan Smith lépők sikere leginkább a dizájnban rejlett. Letisztult kinézetével és unisex formájával mindent vitt. Prémium bőr felsőrésszel szerelték fel, amin a klasszikus Adidas csíkokat, három sorban elhelyezkedő perforáció váltott fel. A sneaker orra pedig egy keményebb, ellenállóbb sima felületű bőrből készült, így jobban bírja a strapát. December 20. éjfélig karácsonyi kedvezménnyel elérhető fehér/zöld illetve fehér/piros színállásban is a webshopban.

Adidas Stan Smith

Adidas Stan Smith

Adidas Tubular Doom

A Doom talán az egyik legkényelmesebb tagja a Tubular családnak. Zoknis szára extra tartást ad a lábadnak anélkül, hogy nyomna vagy szorítana.  A talprész kicsit eltér az eredeti modelltől, hiszen sokkal puhább és inkább hasonlít egy „csavart fagyira”. Nagyon kényelmes Primeknit felsőrésszel látták el, ami az orrnál erősebb így jobban a helyén tartja a lábat, amit egy gumis pánt egészít ki a lábfejnél. A hideget is jól bírja így vastag zoknival nyugodtan lehet hordani. A Triple Black modellből van még, sőt dec. 20. éjfélig még karácsonyi kedvezményt is kapsz 😉 Érdemes minél hamarabb lecsapni rá!

Adidas Tubular Doom

Adidas Tubular Doom

adidas nmd xr1 pk

Az idei év egyik legfelkapottabb sneakerének nyugodtan lehet nevezni az NMD szériát. A lépő az adidas eddigi legkényelmesebb és legpuhább talpát, a Boost-ot kapta meg. Az XR1 kényelmes, hálós felsőrésze szabad mozgást ad a lábnak, de mégis tökéletes tartást biztosít az oldalsó, műanyag paneleknek köszönhetően. Egyedi, letisztult és dinamikus dizájnja összetéveszthetetlen bármelyik más cipőével. Az Olivazöld színállás még az NMD családból is kitűnik, amit most megvásárolhattok nálunk, amíg el nem kapkodják!

Adidas NMD XR1 PK

Adidas NMD XR1 PK

Karácsonyi akció december 20. éjfélig

Szeretnénk kicsit megkönnyíteni a Jézusa/Télapó dolgát, így a cikkben bemutatott sneakereken túl még egész sok cipőhöz juthattok hozzá akciós áron a sneakerbox.hu webshopban. Ha a el szeretnétek kerülni a sorbanállást, vagy csak szimplán nem bírjátok már a tömegben lavírozást és a küzdelmet az utolsó pár cipőért, akkor még ma (dec. 20) éjfélig rendeljétek meg a kiszemelt modelleket, hogy a fa alá kerüljenek!

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×