Two Face avagy Tubular Shadow

Az adidas Tubular családja már a megjelenést követően felkapott lett, és azóta rengeteg változatát láthattuk. A brand nagyon szépen jön fel az NMD-vel, EQT-vel és persze a Tubular sziluettekkel az élen. Nagyon hamar az idei év legnagyobb slágerévé váltak. Nagy szerencsénkre az adidas Tubular család egy új taggal bővül, amit az Afew csapatéval együtt alkottak meg. Bemutatkozik a Tubular Shadow, a tovább után olvashattok róla.

Adidas Tubular Shadow

adidas Tubular Shadow

A neve ellenére igencsak különbözik a megszokott Tubular vonaltól, inkább a Yeezy lépőkre hajaz. Bordázott, alacsonyabb talppal érkezik mint elődjei, és – a Tubular X-hez hasonlóan – ez a lépő is kapott egy pivot-pontot, ami a cipő stabilításán javít.

Adidas Tubular Shadow

Adidas Tubular Shadow

A felsőrész kétféle anyagból áll, egyik egy szövött puhább anyag, míg a másik egy perforált, lyukacsos bőr, amit a sneaker nyelve is megkapott. A fűzői nem a megszokott cikk-cakkos módon helyezkednek el, hanem kör alakban, egészen a nyelv felső részéig. A cipő fekete, sötétkék és cserszínben érkezik majd december 8-án. Nagyjából a Nike Roshe One árkategóriájába lesz sorolható.

Adidas Tubular Shadow

Adidas Tubular Shadow

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×