Nike Lunar Force 1 Flyknit Workboot

Most hogy rendesen beletapostunk a hidegebb időkbe, minden sneakerheadnek el kell döntenie, hogy milyen téliesített surranó mellett teszi le a voksát. Az oldschool arcok valószínűleg egy klasszik Timbit fognak választani, ám az utóbbi pár évben teret nyertek a sneakerbootok is, amik a jól ismert ikonikus sziluetteket ültetik át egy minden igényt kielégítő téli lábbelire. A nemrég bemutatott LF1 Duckbootok mellé új játékosok érkeztek, ismerd meg a Nike Workboot sneakereket Flyknit felsőrésszel a tovább után!

nike-lunar-force-1-flyknit-workboot-beige-brown-855984-200-001

Nike Lunar Force 1 Flyknit Workboot a hazai Nike boltokban!

A Nike-nál elég komolyan ráfeküdtek a sneakerboot témára, több modelljük is kapott már téli változatot, természetesen több színváltozatban, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Korábbi cikkünknek köszönhetően már láthattuk, hogyan is fog kinézni a tél egyik gyöngyszeme, ám most nézzük meg, milyen is közelebbről az LF1 Workboot.

Nike Workboot – Flyknit felsőrésSZEL

Nyilván ilyenkor a legfontosabb szempont az, hogy ne fagyjon le a lábunk, ha kimerészkedünk az utcára, illetve ha méteres hóban kell gázolnunk, ne kelljen a vizet kiöntenünk cipőnkből egy idő után. Ezt a két szempontot teljes mértékben kielégíti a cipő felső része, ugyanis a Flyknit szálaknak köszönhetően száraz marad a lábunk a vízlepergető hatásnak hála.

A belső bélés pedig zokniszerűen öleli körbe a lábunkat, így a kényelem garantált, de a gyapjú borításnak hála fázni se fogunk benne még keményebb hideg esetén sem. A bőrből készült boka feletti rész, mely plusz tartást ad a lábfejnek pedig nyilván ismerős mindenkinek, aki valaha látott már AF1-est.

nike-lunar-force-1-flyknit-workboot-grey-black-855984-002

Az a bizonyos Flyknit felsőrész

Talpalávaló

A Nike LF1 Workboot egész alsó része gumi borítást kapott, és a durva talpmintázatának köszönhetően nem kell tartanunk az elcsúszás veszélyétől. A Lunarlon talpbetét külön figyelmet érdemel, ugyanis a párnázottságnak hála olyan kényelemben lehet részünk a cipő viselése során, melyet ritkán lehet tapasztalni egy bakancsnál.

nike-lunar-force-1-flyknit-workboot-beige-855984-200-02

Fogazott talprész a stabilitás érdekében

Érkező színállások:

Barna – Flax / Wheat-Sail-Ale Brown (855984-200)

A tél egyik kikerülhetetlen színét köszönthetjük ebben a barna színállásban, mely klasszik kinézetének köszönhetően sok ember tetszését fogja elnyerni.

nike-lunar-force-1-flyknit-workboot-beige-855984-200

Nike Lunar Force 1 Flyknit Workboot – Barna – Flax / Wheat-Sail-Ale-Brown (855984-200) – 58.990Ft @ Nike Westend / Fashion Street

Fekete – Black / White / Wolf Grey (855984-001)

A másik versenyző az én szívemhez közelebb álló sötét verzió, mely ahelyett hogy full feketébe menne át, egy kis csavarnak (és a Flyknit szálaknak) köszönhetően jobban megragadja a tekintetet.

nike-lunar-force-1-flyknit-workboot-grey-black-855984-001

Nike Lunar Force 1 Flyknit Workboot – Fekete – Black / White / Wolf Grey (855984-200) – 58.990Ft @ Nike Westend / Fashion Street

Ha téged is magával ragadott valamelyik Nike Workboot, megtalálhatod őket a hazai Nike Westend, illetve a Fashion Street üzletekben 58.990 Ft-os árcédulával.

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×