Billionaire Boys Club ’16 Fall/Winter

A hidegebb idők beköszöntével a nagyobb márkák is előrukkolnak a saját őszi illetve téli kollekciójukkal, hogy minden streetbeast kedvére tudjon válogatni. Természetesen nincs ez másképp a Pharell vezette Billionaire Boys Club-nál sem, akik ezt az időszakot is lefedték az aktuális ruhadarabjaikkal. Ha érdekelnek a cuccok, katt a továbbra.

Billionaire Boys Club Fall/Winter '16

Billionaire Boys Club Fall/Winter ’16

’16 Őszi/Téli eresztés:

Szerencsére a grafikákat minimálba vették, így nem fognak minket egy sétáló karácsonyfával összekeverni. A basic pólók kaptak most egyedibb grafikát a szokásostól eltérően, az űrhajós szkafander illetve a márka felirata mellett most helyett kapott egy lézerpisztoly is. Egy ruharéteget feljebb ugorva kapunk egy pofás flanel inget, ami a megszokott keresztcsíkos mintát hivatott feldobni kissé hivalkodóbb színekkel.

A nélkülözhetetlen flanel ing és kapucnis pulesz.

A nélkülözhetetlen flanel ing és kapucnis pulesz

A crewnek és kapucnis hoodie elengedhetetlen velejárója ennek az időszaknak, itt visszafogottabb darabokat terveztek nekünk a hideg időkhöz igazodva. Végül de nem utolsó sorban amiért igazából őszi/téli kollekció a neve a dropnak azok a kabátok. Az első darab egy szokásosnak mondható vastagabb bomber dzseki, melynek különlegességét a kettős szín adja, kimondva hogy fekete-neonzöld elég fura kép jelenhet meg a fejünkben, ám ha hozzátársítjuk a lentebb látható képet, egyből elfogadhatóbb képet kapunk.

Bomber kicsit rikítóba.

Bomber kicsit rikítóba

A másik pedig egy farmerdzseki, mely a hideg ellen gyapjú bélést kapott. Ez a fazon számomra instant klasszik azokban az időkben, amikor nem épp méteres hó hullik a nyakunkba.

Téliesített farmerdzseki

Téliesített farmerdzseki

Forrás: Hypebeast

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×