adidas NMD XR1 PK oliva színállás érkezett a shopba!

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy egyre több és szebb színállással lep meg minket az adidas NMD fronton. A rendkívül népszerű R1 modellek mellett most az exkluzívabb XR1-es modell is kapott pár új változatot. Korábban már láthattátok nálunk a hófehér NMD XR1-est, de az előzetesen nyár közepére várt olíva szín is megérkezett. Sőt, örömmel jelenthetjük, a premier napjától már nálunk is elérhető, keressétek a sneakerbox.hu shopban. Részletek a tovább után!

adidas NMD XR1 PK oliva

adidas NMD XR1 PK oliva

Primeknit felsőrész

Ez a szín is mutatós a kötött felsőrészen, melyet a hófehér Boost talp emel ki. Itt is megmaradtak a nyúlánk, letisztult vonalak és a könnyű anyagú felsőrész miatt olyan az ember érzése, mintha csak zokniban róná a flasztert. A felsőrész alapvető különbsége az R1-es modellhez képest az erős hatású műanyag cage megjelenése: a háromszög alakzatok valamint a perforációk még futurisztikusabbá teszik a cipő összhatását.

adidas-nmd-xr1-pk-oliva-4

PK!

adidas-nmd-xr1-pk-oliva-3

Olíva

Boost talp

A felsőrésztől eltérően a cipő talpa nem változott, az NMD-k védjegyévé váló boost talp most is hozza az ultrakényelmes „felhő élményt” és a sneakerheadek körében vitákat generáló “legókockák” is megmaradtak.

adidas-nmd-xr1-pk-oliva-2

Boost!

adidas NMD XR1 PK oliva

adidas kód: S32217
színállás neve: Olive Cargo F16/Core Black/Vintage White
ár: 44 990 Ft
release date: 2016. november 11.

Az olíva változat mellett érdemes még csekkolni a többi színállást is, rózsaszín és fehér változatokban is akadnak még elérhető méretek shopunkban. 🙂

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×