VLONE X Nike AF1

Az első cipőim között volt egy hófehér AF1 Mid, ám egy ideje kicsit átalakult az ízlésem, és sokkal jobban húz a szívem a Low változat felé. Épp ezért örülök, hogy az VLONE-nál is a Low modellt választották a kollab alapjául. Ha kíváncsi vagy, mit is sikerült alkotniuk a legendás sziluettből, katt a továbbra!

VLONE X Nike AF1 egyenesen ASAP Bari-tól

VLONE X Nike AF1 egyenesen ASAP Bari-tól

Külcsín…

Nem is lehetett kérdés, hogy fekete alappal érkezik majd a sneaker, mellette pedig az elmaradhatatlan narancssárga kap fontos szerepet. Nekem külön tetszik, hogy odafigyeltek a részletekre, még ha csak apróságokon is látszik meg. Rögtön kezdeném a varrás kiemelésével. A bőr felsőrész, mely általánosságban elmondható, hogy télen-nyáron is megállja a helyét, természetesen dupla varrást kapott, hogy minél tartósabb legyen kedvencünk.

A könnyen felismerhető logó a cipő nyelvén

A könnyen felismerhető logó a cipő nyelvén

Azt is csinálhatták volna a tervezőasztalon, hogy meghagyják fekete színűre a varrást, de helyette inkább a narancssárgát választották (szerintem nagyon helyesen), így a minimalista formavilágú sneakert sikerült egy kicsit különlegesebbé tenni. A másik kiemelendő dolog a cipő nyelvén, illetve a sarokrészen figyelhető meg, ugyanis oda rejtették el az VLONE logóját, ami nagyon jól illeszkedik az AF1-es megjelenéséhez.

Az elmaradhatatlan swoosh logo narancsba öltöztetve

Az elmaradhatatlan swoosh logo narancsba öltöztetve

…Belbecs

Ha esetleg valaki nem ismerné az VLONE márkát, dobok ide pár sort ismertető gyanánt, bár hozzáteszem, nekem nincs mindig a látóteremben a márka. Az ötlet A$AP Bari, A$AP Rocky és Edison Chen fejéből pattant ki, hogy megpróbáljanak beférkőzni a streetwear szférába egy új márkával. Főleg az alap darabokra koncentrálnak, mint a pólók, pulóverek meg egy-két kabát, de egy pár vadabb nadrágot is be szoktak vállalni. Amennyire én tudom, ők is limitált darabszámmal működnek, mint pl. a Supreme vagy az ASSC, ennek megfelelően a resell árak is néha el vannak szállva. Ahogy be tudom választani a dolgokat, az egyetlen dolog, ami teccik a cuccaik közül egy sample Jacket, ami (nekem) horror áron megy pl. eBay-en… Ha esetleg még többet szeretnél tudni a márkáról, a Highsnobiety készített egy korrekt interjút a srácokkal.

A Nike logóját most kivételesen egy V betű foglalta el

A Nike logóját most kivételesen egy V betű foglalta el

Megjelenési dátumról egyenlőre még nem tudni, de már a Nike-nál is megerősítették a kollab létezését, úgyhogy az elkövetkező hetekben várható a pontos időpont minden bizonnyal.

VLONE x Nike AF1

VLONE x Nike AF1

Képek forrása: HypebeastNiceKicks

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×