Nike ,,Battle Grey Pack” – a sötét számos árnyalata

Elkezdődött a 2016/2017-es NBA szezon és vele együtt jönnek ki a legújabb szériás ,,signature” kosárlabda cipők. A szezon nyitásának tiszteletére a „Battle Grey” csomagot landolt, ami felvonultatja a legnagyobb nevek lépőit. Benne van többek közt a Kyrie 2, a Lebron Soldier 10 vagy a Durant 9 is. A csomag különlegessége, hogy  a lépők egytől-egyig monokróm színeket kaptak. Ha többet akarsz megtudni ezekről az exkluzív darabokról, akkor kattints a továbbra!

Nike Battle Grey Pack

Nike Battle Grey Pack

BAttle Grey: A szürke számos árnyalata

A csomag mondanivalója, hogy tiszta lappal indulhatnak neki az új szezonnak, újabb kihívásokat teljesítve. Ezért ez az elsőre egyhangúnak tűnő (vagy épp letisztult) színállás. De azért ez is tartogat egyedi vonásokat, ez viszont csak Irving és Lebron cipőjén látható. Ez egy arany csíkozás, mely a pipában elrejtve – ez az NBA bajnoki címüket hívatott szimbolizálni az előző szezonból. Ám nem csak őket érte el a Battle Grey pack, hanem olyan Nike atléták is csatlakoztak a csomaghoz, mint Paul George, Anthony Davis és Draymond Green egy-egy általuk kiválasztott lépővel.

Nike Battle Grey Pack

Az arany pipa megtöri az egyhangúságot a felületen

A különleges pack 2016. október 29-én érkezett az üzletekbe. Az ár az eredeti Soldier 10, Kyrie 2 vagy Durant 9 vonalat követi, tehát nagyjából 40 ezer forint körül lehet beszerezni bármelyiket. Magyarországi elérhetőségükről egyelőre nincs hír, de amint van infónk, frissítjük a cikket!

Nike Battle Grey Pack

Nike Battle Grey Pack

Hír- és képforrásunk a Nike és a Google volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×