Szinte bármit kibír: Nike SB Dunk High Boot

Noha a Nike SB almárkája mindig is a gördeszkáról szólt, azért valljuk be, a hűvösebb napokra nem feltétlen a papírvékony deszkáscipő a legjobb választás… A Dunk High Boot masszívabb kivitelben viszi tovább ezt a formavilágot. Részletek a tovább után!

Nike SB Dunk High Boot

Nike SB Dunk High Boot

Miből lesz a cserebogár

Nézzük csak meg ezt a teremtményt. Igazából bakancs szeretne lenni, de mégsem tud elrugaszkodni a múltjától. Ha a kezeddel letakarod a talpát a monitoron, azonnal feltűnik, hogy igen, ez valóban egy Dunk, amit oly sokan tartanak az egyik legklasszikusabb formavilágnak a mai napig.

A cipő alsó része a Nike Free SFB modellekről származik, mely a Special Field Boot rövidítése – ebből gondolhatjátok, mire is van tervezve.

Fázni, azt nem fogsz…

Amellett, hogy nem vágódsz vele hanyatt az esőben (vagy majd később a hóban), még melegen is tartja a lábat, mivel a belső bélés visszaveri a testhőt, amit lead. Persze fontos a kényelem is, erről a jólismert, legújabb Phylon középtalp gondoskodik ezen a vízálló lépőn.

Nike SB Dunk High Boot

Nike SB Dunk High Boot

Szóval ha egy olyan sút keresel magadnak, ami nem a vajsárga Timberland vonal (mert mindenkinek az van a környezetedben…) akkor jó választás lehet. (Szerintem) jól néz ki, nem fogsz fázni benne és két színben is elérhető: a totál feketén kívül egy nubuk barna színállásban is.

Nike SB Dunk High Boot

Nike SB Dunk High Boot

Ha nagyon bejön, online már meg is tudod venni a Premier online webáruházában, a hazai piacra – és természetesen a sneakerbox.hu shopba – való érkezéséről még nincs infónk.

Mindenesetre a kérdés áll – hogy tetszik?

mollaka

Igyekszem nem túlzásba vinni a sneaker mániámat, de sajnos egyre inkább új szekrényre is kell költsek :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×