Cipőkölcsönző: bérelj luxus lépőket!

A kézműves fagyizók és hamburgerezők után egy új biznisz ütötte fel a fejét (természetesen nem kis hazánkban). Ez pedig nem más mint egy cipőkölcsönző. Elsőre kicsit furán hangzik (és másodszorra is…) hiszen sokan nem szívesen viselnénk olyan cipőt, amit előttünk már többen is hordtak, de itt azért nem mindennapi sneakerekről van szó. A tovább után megtudjátok, hogy mi is ez!

Luxus cipőkölcsönző? Igen, ez az LSWOP, ahol adidas Yeezy 350 v2 is van :)

Luxus cipőkölcsönző? Igen, ez az LSWOP, ahol adidas Yeezy 350 v2 is van 🙂

LSWOP, azaz designer és luxus sneaker bérlés

Magát a cipőkölcsönzőt LSWOP-nak hívják, és itt csak luxus és dizájner lépőkhöz juthatsz hozzá. A brand két rövidítésből tevődik össze. LS – mint Luxury Sneakers (luxus cipők), illetve LWOP – azaz Leave Without Pay (fizetés nélküli távozás). Az egész ott kezdődött, hogy fiatal, innovatív (és persze divathajhász) emberek összeálltak, hogy létrehozzanak egy olyan oldalt, ahol olyan, gondosan összeválogatott sneakerek vannak, amik biztosan nem jönnek szembe veled az utcán.

LSWOP Shop

LSWOP Shop

A használata nem túl bonyolult. Kérvényezned kell egy meghívót, hogy tag lehess, ha ezen átmentél, akkor már tolják is az arcodba a legexkluzívabb és legújabb sneakereket, amiket kikölcsönözhetsz. Jelenleg ott van a felhozatalukban a Saint Laurent, Givenchy, Yeezy Boost cipők, és találhatsz még pár ezekhez hasonló prémium lépőt is.

Saint Laurent az LSWOP cipőkölcsönző választékában

Saint Laurent az LSWOP cipőkölcsönző választékában

Így működik a luxus cipőkölcsönző

Minimum 1 és maximum 4 napra tudsz egy cipőt kivenni  $150 USD-ért (ami kb. 41 000 Ft). A  kiszállításra 1-3 munkanapot írnak, a ki- és visszaszállítás benne van az árban.  Nyilván mint  máshol is, ha hosszabb időre iratkozol fel, akkor kevesebb pénzedbe fog kerülni bérlés.

Bár biztosan nem mi leszünk a potencionális vásárlók, de összességében nem tűnik olyan rossz ötletnek. Különleges eseményekre, vagy olyan bulikra ahol jó sok az egy négyzetméterre jutó sznob, vagy akár fotózásokra vagy videóforgatásokhoz jó ötlet lehet használni ezt a szolgáltatást.

Te igénybe vennéd?

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×