adidas Tubular X Primeknit érkezett a shopba

Az adidas Tubular X nagyon friss modell. Még egy éve sem jelent meg, de az adidas tervezői már most az őszi szezonra felturbózták: Primeknit felsőrészt kapott, amivel még kényelmesebb, még ruganyosabb viselet lett. A sneaker már itthon is megvásárolható: a sneakerbox.hu shopba három színállás is érkezett: a tiszta fehér, az elegáns fekete és a vadító skarlátvörös. Nézd meg őket a tovább után, és ha megtetszettek akkor néhány kattintással meg is rendelheted őket!

adidas tubular X Primeknit - fehérben, vörösben, feketében megkapható a sneakerbox.hu shopban

adidas tubular X Primeknit – három színben kapható a sneakerbox.hu shopban

adidas Tubular X

A 2015 karácsonya előtt megjelent adidas Tubular X egy újszerű, merész vonalvezetésű sneaker, mely a Tubular Runnerből és a kilencvenes évek kosaras cipőiből, főleg az utcákon is nagyon népszerű Forum Mid modellből örökölt vonásokat. Szerintem azért nagyszerű együttállás a Tubular X, mert úgy tudja hozni a masszív hatású, magas szárú kinézetetet, hogy közben nagyon könnyű, légies érzés hordani.

Primeknit felsőrész

Primeknit felsőrész

A Primeknit felsőrésszel érkező Tubular X akkor kerül igazán „formába”, amikor felveszed 🙂 Onnantól, hogy a lábadon van, a Primeknit felsőrész a szuperül illeszkedik, és olyan érzés, mintha egy csak zokni lenne rajtad, a perforációknak köszönhetően kellemesen szellőzik. A tartásról a hasított bőr pántok gondoskodnak. A Primeknit rugalmas érzését neked is meg kell tapasztalnod!

adidas Tubular X Primeknit - kapható a sneakerbox.hu shopban 39 990 Ft-ért

adidas Tubular X Primeknit – kapható a sneakerbox.hu shopban 39 990 Ft-ért

Tubular talppal

Az összes Tubular modellnél nagyon fontos szerepet játszik az autó gumiabroncsai ihlette talpszerkezet. A Tubular X-nél nem „csavartfagyis” az oldaltalp tagolása, hanem függőleges. A gumiból készült talp hátsó része áttetsző, színe a felsőrészével harmonizál, elöl pedig mind a három színállásnál fehér.

A cipőt megfordítva derül ki, hogy a masszív kinézet ellenére hogyan lehet ilyen könnyű a cipő: a talp közepe „hiányzik”, kivéve a kosaras örökséget, a pivot pontot.

Tubular talp

Tubular talp

Fontos infó, hogy a cipőt elég nagyra méretezték, érdemes lehet egy számmal kisebbet rendelned.

Érkező színállások

Fehér – White/White/Vintage White (S80130)

A letisztult, szinte világító White/White/Vintage White színállás fehérségét csak a hasított bőr pánt bézs színe töri meg, kapható 42-es és 46-os méretek között 39 990 Ft-ért a sneakerbox.hu shopban.

adidas Tubular X Primeknit fehér - White/ White/Vintage White (S80130)

adidas Tubular X Primeknit fehér – White/ White/Vintage White (S80130)

FEKETE – Core Black/Dark Grey/Vintage White (S80128)

A fekete egy mindenhez passzoló alapszín, nincs ez máshogy ennél a sneakernél sem, a Core Black/Dark Grey/Vintage White (S80128) színállás a talp első részét kivéve tökfekete, kapható 42-es és 46-os méretek között 39 990 Ft-ért a sneakerbox.hu shopban.

adidas Tubular X Primeknit fekete Core Black/Dark Grey/Vintage White (S80128)

adidas Tubular X Primeknit fekete Core Black/Dark Grey/Vintage White (S80128)

VÖRÖS – Scarlet/Burgundy (S80129)

Ha fekete vagy a fehér túl ingerszegény neked, akkor a skarlátvörös, a Scarlet/Burgundy (S80129) színállás lehet neked. Elsőre vadnak tűnhet, de mondjuk egy semleges kék vagy fekete farmer és egy black & white szetthez is nagyszerűen passzol. Kapható 42-es és 46-os méretek között 39 990 Ft-ért a sneakerbox.hu shopban.

adidas Tubular X Primeknit vörös - Scarlet/Burgundy (S80129)

adidas Tubular X Primeknit vörös – Scarlet/Burgundy (S80129)

Fotók: Pelikán Kristóf (IG: @kristxf)

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×