sneakerbox snowtábor 2017 @ Vars (FR)

2017. január 28. és február 4. között ismét sneakerbox snowtábor! A jó dolgokat érdemes folytatni: idén már hatodszor indulunk neki és visszatérünk a csapat kedvenc terepére, a franciaországi Vars/Risoul-ba. Csússz velünk: változatos pályák, erdők, freeride és persze a parkok, amivel roskadásig meg van rakva a terep! Most is garantáljuk a kényelmes pályaszállást, a szuper csapatot (ez persze rajtatok is múlik 😉 A tovább után minden tudnivalót megtalálsz!

Sneakerbox Snowtábor @ Vars (2017.01.28-02.04)

Sneakerbox Snowtábor @ Vars (2017.01.28-02.04)

A sneakerbox snowtáborban a helyek száma limitált, hogy együtt mozoghasson a csapat és hogy a friss táborozók hamar összerázódhassanak az évről-évre visszatérőkkel. A te döntésed, hogy busszal utazol vagy autóval, inkább szűkebb baráti körödben töltöd a hetet, vagy részt veszel a csapatprogramokban: a bulikon, versenyeken, videózásokon.

2017 JANUÁR VÉGÉN ISMÉT IRÁNY Vars!

A tábor időpontja: 2017. január 28-február 4. (indulás jan. 27-én pénteken este, hazaérkezés február 5-én vasárnap kora reggel), az úti cél pedig Vars, Franciaország. Vars és a vele korrekten összekötött Risoul síterep együttesen alkotják a 185 km-es Forêt Blanche (Fehér Erdő) síterepet. Ez persze a „tanuló” zöldtől a feketéig mindenféle nehézségű pályából áll, no meg rendesen ki lehet kalandozni az erdőbe is – bérletünk az egész terepre érvényes. És ami miatt Vars az abszolút kedvencünk Franciaországban, az az elképesztő parkrendszer, amiben a zöldfülű parkozótól a pro riderig mindenki megtalálja a neki való elemeket.

2015-ös varsi táborunk beszámolóját itt olvashatod el, 2013-as varsi snowtáborunk képeit itt, a 2015-ös menet képeit itt találod, és persze ennyi gopro kamera mellett persze videók is vannak 😀

Vars-Risoul, azaz a Foret Blanche síterep

Vars-Risoul, azaz a Foret Blanche síterep

Utazás busszal vagy egyénileg autóval

Utazás busszal, ami teljesen kibírható 🙂 Este elindulunk, másnap kora délután megérkezünk közben filmezés, evés-ivás, klubbolás és alvás. Van lehetőség az egyéni utazásra is, ekkor a buszjegyet nem kell kifizetni.

Indulás! (Fotó: Czika Balázs)

Indulás! (Fotó: Czika Balázs)

PÁLYASzállás *** apartmanházban

Az Écris des Neiges apartmanházat már megismertük és megszerettük az első varsi tábor alkalmával: a házban két típusú hatfős apartman közül lehet választani. A háztól a legközelebbi felvonóhoz és bolthoz is csak néhány percet kell sétálni. A berendezés és a felszereltség hozza a francia apartmanokban jól megszokott szintet, és „pont el lehet férni”, nem pazarolnak a hellyel 🙂

Árak 310 eurótól

A pályaszállás, a 6 napos Forêt Blanche síbérlet és a buszos utazással együtt fejenként apartmantípustól függően 310 ill. 320 euró. Ezen felül még a helyszínen fizetni kell előreláthatólag 8 euró üdülőhelyi díjat, és ezzel vége is a kötelező költségeknek. Az árak a szállás típusától függően a következők:

6 fős, két légteres apartmanok az Ecrin des Neiges házban: 310 euró/fő (+ kb. 8 euró üdülőhelyi díj)
Ez egy 40 m2-es apartman, a nappaliban egy kihúzható ággyal a hálószobában franciaággyal,hálósarok, emeletes ággyal. A szokott módon a nappali egyben a konyha is, mely mosogatógéppel, főzőlappal mikrosütővel van felszerelve. Az apartmanhoz tartozik terasz, és persze WC és fürdőszoba 🙂

6 fős, három légteres apartmanok az Ecrin des Neiges házban: 320 euró/fő (+ kb. 8 euró üdülőhelyi díj)
Ez egy 45 m2-es apartman, a nappaliban egy kihúzható ággyal, és két hálószobával francia vagy szimpla ágyakkal. A szokott módon a nappali egyben a konyha is, mely mosogatógéppel, főzőlappal mikrosütővel van felszerelve. Az apartmanhoz tartozik terasz, külön WC és fürdőszoba/zuhanyzó 🙂

Az apartmanokra kauciót kell letenni, melynek összege előreláthatólag 350 euró/apartman. Természetesen ez visszajár kiköltözéskor, amennyiben rendben ki van takarítva és nem történt károkozás.

Szállásunk az Ecrins dés Neiges

Szállásunk az Ecrins dés Neiges

KEDVEZMÉNYEK

– Visszatérők kedvezménye: Ha 2014 és 2016 között voltál már velünk sneakerbox snowtáborban, akkor 5 euró kedvezményt kapsz az árból.

– Egyéni utasok: A nem busszal utazók 58 eurót vonjanak le ebből az árból.

Day in The Park @ Vars Snow Park

Day in The Park @ Vars Snow Park

Jelentkezés és előleg befizetése

Igyekezzetek összehozni egy teljes apartmanra való csapatot, ez a legtisztább. Ha ez megvan, akkor jelentkezzetek a  címen, vagy Gergőnél Facebookon, e-mailben (sneakerbox.sitabor@gmail.com), telefonon, ahogy jól esik 🙂 Írd le a neveket és mindenkihez legalább egy e-mail címet. Jelöljetek ki egy szobafőnököt, aki a kapcsolattartó lesz, aki intézi a szoba befizetéseit, és velünk tartja majd a kapcsolatot. Itt lehet becsekkolni a Facebook eseményre, de ez még nem jelent jelentkezést!

Válaszolunk, hogy van-e hely, és ha minden kerek, akkor minél előbb, de legkésőbb október 14-ig be kell fizetnetek az előleget, fejenként 120 eurót. Foglalásod az előleg befizetésével válik érvényessé. Most elég limitáltak a helyek, érdemes minél előbb befizetni az előleget és így biztosítani a helyedet. A befizetés euróban történik személyesen, Gergőnél. Az összegről átvételi elismervényt kapsz.

A teljes részvételi díjból fennmaradó összeget 2016. december 15-ig kell befizetni, szintén a fenti módon.

Sneakerbox Snowtábor @ Vars (2017.01.28-02.03)

Sneakerbox Snowtábor @ Vars (2017.01.28-02.03)

Kaja, buli, egyebek

Kajálás: Szokás szerint önellátó, azaz minden csapat azt főz a konyhájában, amit akar és tud 🙂 Vars felé Briançonon visz az út, ott terv szerint megállunk, hogy feltankoljunk a jól ismert helyi Casino hipermarketben, és természetesen Varsban is van bevásárlási lehetőség, két élelmiszer üzlet is van a házunktól mindössze pár perc sétára.

Esti programok: Nem félünk, hogy ne alakulna majd spontán minden este egy buli valamelyik (minden) szobában, emellett két diszkóról is tudunk a helyen, amikkel terveink vannak esti bulik terén.

Oktatás: Úgy tervezzük, hogy lesz velünk olyan oktatásban tapasztalt csapattag, akitől lehet majd órákat venni, ha igényed lenne rá, jelezd a jelentkezésnél!

Biztosítás: Mivel mindenkinek más igényei vannak, ezért mindenkire rábízzuk, hogy hol és milyen utasbiztosítást köt. Ami fontos, hogy nem szabad nélküle elindulni!

Utazási irodai partner: A szállást, a bérletet és a buszt a Skilines iroda biztosítja (Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal engedélyszám: U-000865), az utazási szerződés közted és az iroda között jön létre. A Skilinesnál a kollégák sokéves gyakorlattal szerveznek franciaországi síutakat, mi már nagyon sokszor utaztunk velük, és mindig elégedettek voltunk. Mi, a sneakerbox csapata csoportszervezői és csoportkísérői feladatokat látunk el, a mi nevünk az itthoni és kinti programokra, illetve a figyelmes szervezésre a garancia 🙂

Kérdésed van? Jelentkeznél?

Írj egy e-mailt a sneakerbox.sitabor@gmail.com címre!

Sneakerbox Snowtabor @ Vars 2015

Sneakerbox Snowtabor @ Vars 2015

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×