Nyerd meg kedvenc Superstar cipődet!

Az adidas Superstar az elmúlt szezonban újra meghódította a városok utcáit: a sneaker klasszikus szín- és formavilága nagyszerűen passzol a black&white, slim és hosszított cuccokhoz. Játékunkban most egy szerencsés srác vagy csaj a sneakerbox.hu shopból megnyerheti a neki legjobban tetsző Superstar modellt, sőt minden jelentkezőnek jár a 20%-os kedvezménykód! Katt a részletekhez!

Nyerd meg kedvenc adidas Superstar cipőd a sneakerbox.hu shopból!

Nyerd meg kedvenc adidas Superstar cipőd a sneakerbox.hu shopból!

Superstar az alapmodell

A Superstar egy igazi alapmodell, és azoknak is van egy-egy pár, akik általában a spirább vagy a legfrissebb sneakereket hordják. Amúgy pedig a mindenkinek elsőre beugró „fehér alapon fekete csíkos színállásnál” eleve sokkal változatosabb a kínálat – jóval több anyagból, kivitelből, színállásból válogathatsz, ha épp nem a legklasszikusabbat szeretnéd a lábadra húzni.

adidas Superstar Metal Toe fényes fehér fémorral csajoknak - ez is van :)

adidas Superstar Metal Toe fényes fehér fémorral csajoknak – ez is van 🙂

te csak jól járhatsz

Jelentkezz játékunkba ahol megnyerheted azt a Superstar cipőt, amelyik a legjobban tetszik neked a sneakerbox.hu shop aktuális kínálatából! Ha pedig esetleg nem te nyernél, azt is megcukrozzuk: a játék lezárulta után minden játékba jelentkezőnek egy kedvezménykódot küldünk, mellyel 2016. október 31-ig bármely, a shopban kapható adidas Superstar cipő 20% kedvezménnyel rendelhető meg!

Ez is Superstar: Slip-On a csajoknak

Ez is Superstar: Slip-On a csajoknak

A SUperstar játékba jelentkezés pofonegyszerű:

1) Válaszd ki a shopból, hogy melyik cipő tetszik és nézd meg van-e a méretedben!

2) Lájkold a sneakerbox.hu blog & shop Facebook oldalát és/vagy kövesd be @sneakerboxhu Instagram csatornánkat!

3) A jelentkezés 2016. szeptember 13. 20 órakor lezárult.

Jelentkezési időszak: 2016. szeptember 6. és 13. 20:00 között. A nyertest szeptember 14-én sorsoljuk ki, és értesítjük a jelentkezésnél megadott e-mail címen. A kedvezménykódokat szeptember 17-ig küldjük ki minden jelentkezőnek.

adidas Superstar Foundation: van tökfeketében és fehér csíkkal is

adidas Superstar Foundation: van tökfeketében és fehér csíkkal is

SZABÁLYOK ÉS EGYÉB TUDNIVALÓK:

Egy személy csak egyszer jelentkezhet a játékba. A többször jelentkezőket sorsolás előtt töröljük.

A jelentkezés feltétele a megadott Facebook oldal és/vagy az Instagram profil lájkolása, ezt ellenőrizük.

A nyertes mellé három tartaléknyertest is sorsolunk, akik akkor válhat jogosulttá a cipőre, ha az előttük lévő(ke)t nem érjük el a regisztrációnál megadott e-mail címen a kiértesítéstől számított 72 órán belül, vagy kiderül, hogy nem teljesítették a fenti jelentkezési feltételeket.

A nyeremény egy pár adidas Superstar cipő, a nyertes által a jelentkezésnél megadott modellből, saját lábméretében. Amennyiben a kiválasztott cipő esetleg nem áll rendelkezésre, akkor egy a kiválasztotthoz hasonló értékű cipő válaszható a sneakerbox.hu shop aktuális kínálatából.

A 20%-os kedvezménykódot 2016. szeptember 17-ig küldjük ki minden játékba jelentkezőnek a jelentkezésnél megadott e-mail címre. A kedvezménykód egyedi, egy cipő vásárlására egyszeri alkalommal felhasználható és a 2016. október 31-ig, adidas Superstar cipőkre leadott rendeléseknél használható fel, csak a cipő vételárára vonatkozik. Más kedvezménnyel összevonható.

Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! A játék során gyűjtött adatok a sneakerbox.hu shop üzemeltetője, az SBOX 361 Kft. adatbázisába kerülnek. A megadott e-mail címekre hírlevelet küldünk, melyről bármikor lehetséges a leiratkozás. Teljes adatkezelési szabályzatunkat itt találod.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: shop@sneakerbox.hu

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×