Stílusos edzőcipő csajoknak

Stella McCartney és az adidas neve több éve kötődik egymáshoz, a brit tervezőnek rendkívül stílusos termékeket köszönhetnek a hölgyek, de természetesen a cuccok három csíkos mivolta miatt a sportosságról sem kell lemondani. A tovább után az edzőterembe szánt Crazy Bounce Training-et mutatjuk be nektek!

adidas_stellamccartney_crazybouncetraining_1

Stella McCartney x adidas Crazy Bounce Training

Ami talán először meglepetésként ér minket, hogy a Boost középtalp ezúttal kimaradt. Meg kell elégednünk az újra felfedezett Bounce technológiával, melynek köszönhetően valamelyest olcsóbb lesz a cipő, bár Stella McCartney modelleknél nem ez szokott a fő szempont lenni.

adidas_stellamccartney_crazybouncetraining_2

Boost helyett ezúttal Bounce középtalp

A cipő megjelenését a Primeknit felsőrész egyedi mintázata határozza meg, a három különböző rész meglepően harmonikus összképet alkot. Hab a tortán az egyedi fűzőelrendezés és a mintás cipőfűző. A modellt 180 Euróért találtuk meg, így valószínűleg nem ez lesz a legelterjedtebb az edzőtermekben, mondhatni nem csak megjelenése miatt lesz egyedi 🙂

adidas_stellamccartney_crazybouncetraining_3

Különböző részek harmonikus összhangja

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

 

 

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×