Kicks R Good x Lakásvásár

2016. szeptember 3-án lesz a Kicks R Good és a Lakásvásár közös megmozdulása az Anker’tben: az exkluzív adok-veszek vásárra a sneakerheadek és a gyűjtők szűkebb közössége mellett természetesen minden érdeklődőt várnak, akár eladni, akár venni szeretne cipőt! Részletek a tovább után!

Kicks R Good x Lakásvásár - 2016. szeptember 3. @ Anker't

Kicks R Good x Lakásvásár – 2016. szeptember 3. @ Anker’t

EladNÁL?

Ha vásárra vinnéd a cipőidet, akkor ezek a lehetőségeid:

Ha saját asztalt szeretnél bérelni, akkor írj egy e-mailt a info@kicksrgood.com címre, ennek díja magánszemélyeknek 5000 Ft/asztal.

Ha csak néhány cipőn szeretnél túladni, akkor maximum 3 párat leadhatsz a közös asztalra, a belistázási díj 500 Ft, sikeres eladás esetén azonban nem kell fizetned további összeget. Fontos, hogy előzetesen el kell küldened az info@kicksrgood.com címre, hogy mit adnál le.

A közös asztalra ruhát, sapkát, kiegészítőt is hozhatsz, ezekből összesen maximum 10 darabot (a belistázási díj így összesen 1000 Ft, függetlenül attól, hogy egy vagy tíz cuccot adsz le).

Ahogy a bevezetőben is írtuk, a KRG-sek a Lakásvásárral együtt szervezik az eseményt, ha az ő teremükbe szeretnél asztalt foglalni akkor azt itt tudod megtenni. A Lakásvásár „kofáitól” a korábbi rendezvényektől már megszokott színvonalon új és használt ruhák, kiegészítők és egyéb kincsek várnak új gazdáikra!

Kicks R Good x Lakásvásár - 2016. szeptember 3. @ Anker't

Kicks R Good x Lakásvásár – 2016. szeptember 3. @ Anker’t

EGYÉB INFÓK

A zenei aláfestésről DJ Nara és Kool Kasko gondoskodnak, az első 100 látogatót megküldik egy Bombával, hogy felpörgessék az adás-vételt 🙂 Íme a hasznos tudnivalók összefoglalva:

Pontos időpont: 2016. szeptember 3. 11.00-17.00
Helyszín: Ankert (Budapest, VI. kerület, Paulay Ede u. 33.)
Belépés: díjmentes
Megközelítés: Mivel belvárosi helyszínről van szó, közösségi közlekedéssel a legegyszerűbb érkezni. A legközelebbi földalatti (M1) megálló az Opera, de a Deák tértől is be lehet sétálni egy 10 perc alatt. Az utcán parkolni meglehetősen reménytelen a környéken (a Székely Mihály utcában van nyilvános egy mélygarázs).

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×