Foot Locker x adidas Tubular Invader Strap

A Tubular Invader a modell-család kevésbé ismert darabjai közé tartozik. A többi Tubularhoz képest a talpa visszafogottabb, közepes szármagasságú felsőrésze pedig letisztult, hosszított vonalvezetésű. Az eddig az üzletek polcaira kerülő cipők szinte kizárólag hasított bőrből készültek, a három adidas csík is szinte csak jelzésértékűen jelenik meg rajta. Már az első generációs Invader modelleken is látszott, hogy a márka a Yeezy 750 sikeréből építkezve az „egyszerű halandók” számára is elérhetővé tett egy elegendően hasonló, de azért megfelelően különböző modellt, de most, hogy cipő kapott egy strap-et, azaz egy pántot is, az összbenyomás még „jízihétötvesebb” lett 🙂 Még több részlet és kép a tovább után!

adidas Tubular Invader Strap Foot Locker 'Triple black'

adidas Tubular Invader Strap Foot Locker ‘Triple black’

A pántos Tubular Invader Strapből a Foot Lockernél kapható speckó ‘Triple Black’ színállást augusztus elején mutatták be Párizsban, a stílusos sneakerhez jól passzoló helyszínen, a Palais de Tokyo-ban. A háromszoros fekete színválasztás még jobban ráerősít a modell egyszerre retro és modern esztétikájára.

A Tubular Invader teljesen korrekt 100 dollár alatti áron, az itt bemutatott fekete mellett egy bézs és egy piros színállásban is elérhető lesz a Foot Locker európai üzleteiben (arról nincs infó, hogy a budapesti Váci utcai üzletbe kerül-e belőle) és webshopjában.

adidas Tubular Invader Strap Foot Locker 'Triple black'

Invader Strap Foot Locker ‘Triple black’

Kép és hírforrás: Sneaker News

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×