Etnies x Grizzly kollekció

Chris Joslin az Etnies és a Grizzly Griptape által is szponzorált gördeszkás rider, az ő neve is fémjelzi azt a kollekciót, amiben kollaborált a két márka. A pakkba itthon is beszerezhető cipők, zokni, pólók, pulcsi, kabát, sapka, de még gördeszkatartó táska is került – és nem utolsósorban egy videó, amiben Joslin a rá annyira jellemző, már a mániákusság határán lévő energiával deszkázik. Minden (ár, képek, elérhetőség) a cuccokról és a videó a tovább után!

Etnies x Grizzly deszkás collab kollekció

Etnies x Grizzly deszkás collab kollekció

Etnies x Grizzly Scout, Scout XT és Marana OG deszkás cipők

A kollekcióba három deszkás cipő került bele:

A Scout kimagaslóan jó párnázással érkezik, ennek és STI Evolution Foam külső- és középtalp és Foam Lite 1 talpbetét technológiájának köszönhetően hivatalos Etnies besorolása ‘Comfortable as Fuck’  azaz „Kibaszott Kényelmes”, mi ehhez már nem is tennénk hozzá semmit 😀 A cipő felsőrésze textil és szintetikus anyagok kombinációja és fehér-halványzöld camo mintázatú. Ára itthon 22 990 Ft.

Grizzly x Etnies Scout - 22 990 Ft

Grizzly x Etnies Scout – 22 990 Ft

A Scout XT is „Kibaszott Kényelmes”, szintén STI Evolution Foam talppal rendelkezik, de ezt még egy memóriahabos talpbetéttel is megfejelték a „felhőkön deszkázás” érdekében 😛 A cipő felsőrésze textil és szintetikus anyagok kombinációja és fekete-szürke camo mintázatú. Ára itthon 25 990 Ft.

Grizzly x Etnies Scout XT deszkás cipő - 25 990 Ft

Grizzly x Etnies Scout XT deszkás cipő – 25 990 Ft

A kollekció harmadik darabja egy Marana OG. Ez az Etines besorolás szerint a „Kibaszott Kemény” (Tough as Fuck), de itt nem a leérkezésekre kell gondolni, hanem pont arra, hogy a cipő kiemelkedően teljesít az ütődéscsillapítás terén. Ez a Pro Foam 1 PU talpbetétnek és az STI Evolution Foam középtalpnak köszönhető. A 400 NBS kopásállóságú talp és rejtett fűzőlyukak a tartóssághoz adnak hozzá, a párnázott nyelv (látod benne a Grizzly mintát? 🙂 és a sarkok pedig a deszka alattomos húzásai ellen védenek. A tökfekete felsőrész hasított bőr, textil és szintetikus anyagok kombója. A Grizzly x Etnies Marana ára itthon 25. 990 Ft.

Grizzly x Etnies Marana OG - 25 990 Ft

Grizzly x Etnies Marana OG – 25 990 Ft

A cuccok

A három cipőn kívül még zoknik, póló, pulcsi, kabát, sapkák, gördeszka-táska is került a kollekcióba, ezekből egy kis ízelítő 🙂 A fő motívum mindenütt a fekete (na jó, néhol egy kis fehér), a camo mintázat, az Etnies logo a Grizzly felirat társaságában, vagy az Etnies logó, a helyes grizzlimacival együtt 😀 A cuccok nagy része itthon is megvásárolható, üzlete válogatja, hogy hol mi van belőle.

Etnies x Grizzly kollekció

Etnies x Grizzly kollekció

Beszerzési források

A fenti cipőket és cuccokat (a griptape-t kivéve, mert abból sajnos nem érkezett kis hazánkba) a budapesti Király utcai The Lab-ben, illetve a Westendben a Ride or Die storeban, Kecskeméten a Checkroom Skateshopban, Sopronban a 60 MPH-ben, Keszthelyen a West Coast County shopban szerezhetitek be.

Grizzly x Etnies – Chris Joslin videó

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×