A legújabb családtag: Nike Hyperdunk 2016

A Nike Hyperdunk sorozatát szerintem senkinek nem kell bemutatni. Ahogy a sztárokkal fémjelzett cipőké, úgy a Nike ezen sorozata is minden évben újabb taggal bővül. Ez idén sincs másképp, külföldre és hazánkba is megérkezett a Hyperdunk család legújabb tagja, a 2016-os. Ezt a lépőt és a hozzátartózó black/white színállást fogom bemutatni nektek. A tovább után megtekinthetitek a részleteket!

Nike Hyperdunk 2016

Hivatalos On Feet képek is elérhetőek már

Az új Hyperdunk nemrégiben jelent meg, de már rengeteg színállásban mutatták be – mint például az Olimpia hívatalos USA verziója és a most bemutatott black/white színvariáns. A lépő különlegessége, hogy a megszokottól eltérően Flyknit szálas felsőrészt kapott és egy extra magas szárat, amit már-már inkább zokninak nézhetünk. Valószínűleg a Durant 8 Elite-ben kattant rá erre a megoldásra a Nike.

A Hyperdunk 2016 „személyében” egy elég kompakt és kényelmes sneakert kapunk, ahogy azt megszokhattuk, ugyanis a pipás márka legkönnyebb lépői közé tartozik és emellett elképesztően strapabíró is. Személyes tapasztalataim a 2013-as verzióval vannak, ami szerintem azóta is a legszebb a sorozatban – ez volt az eddigi legkényelmesebb kosaras cipőm.

Nike Hyperdunk 2016

Az új 2016-os dizájn

A cipő már beszerezhető speciális ,,Pro Tech” néven bármely viszonteladónál külföldön és itthon is egyaránt 200 dolláros vagyis kb 60 ezer forintos áron. Itthon a Rapcity oldalán (és persze üzletében) tudjátok beszerezni.

Nike Hyperdunk 2016

Jól látszik a Flyknit felsőrész

Nike Hyperdunk 2016 FK ,,Pro Tech”

Színállás: Black/white ,,Pro Tech”
Nike kód: 843390-010
Ár: 200 dollár
Megjelenés: 2016.07.19-től hazánkban is és külföldön is elérhető.

Nike Hyperdunk 2016

Nike Hyperdunk 2016

 

Nike Hyperdunk 2016

Egyedi Nike Zoom talp.

Nike Hyperdunk 2016

A belső rész fekete mintát kapott a fehér külsövel ellentétben

Képek: Afew Shop

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×