Ez a cikkünk már két évnél régebbi. Használd a keresőt itt jobbra vagy böngészd a tageket a cikk alján, hogy frissebb írásokat találj ebben a témában!

Az Air Jordan I sziluett már több, mint 30 éve van itt velünk és ez idő alatt kismillió változatot láthattunk belőle (persze az OG színállások dobogtatják meg a legjobban a szívünket 😉 Két, július 9-én megjelent magas szárú OG Retro High színállásban inkább a fashion irányba tolja el az ős-Jordant, és még ez is jól áll neki 😛 A kiadásba egy fehér és egy fekete AJ került bele. További infók, ár és beszerzési helyek a tovább után!

Air Jordan I Retro High "Engineered perf" (845018-142)
Air Jordan I Retro High “Engineered perf” (845018-142)

Air Jordan 1 High “Engineered Perf” (FEHÉR)

Az AJ1 High fehér színállásnál talp és a felsőrész fehér színét gyakorlatilag nem töri meg más szín jelenléte, csak ahol a bélés arany-mogyorószíne kilátszik, de ez messze nem jelenti azt, hogy unalmas lenne az összhatás, az érdekességet a bőrpanelek perforációja hozza, ehhez még hozzátesz, hogy a nyelvre pozitív dombornyomott Jumpman logó az oldalára pedig negatív dombornyomott “klasszik” AJ logó került.

Színállás: White/Vachetta Tan/White
Nike kód: 845018-142
Release dátum: 2016 július 9.
Eredeti ár: $160

Air Jordan 1 Retro High "Engineered perf" (White/Vachetta Tan/White)
Air Jordan 1 Retro High “Engineered perf” (White/Vachetta Tan/White)

AIR JORDAN 1 HIGH “ENGINEERED PERF” (FEKEte)

A kombó fekete színállásában a fekete egyeduralmát a kilátszó belső barna elemek mellett még a fehér oldaltalp töri meg, ugyanolyan elegáns összhatást ad, mint a fehér színű tesója.

Színállás: Black/Vachetta Tan/Black
Nike kód: 845018-030
Release dátum: 2016 július 9.
Eredeti ár: $160

Air Jordan 1 Retro High "Engineered perf" (845018-030)
Air Jordan 1 Retro High “Engineered perf” (845018-030)

Mindkét AJ1 High “perf” színállás – csak férfi méretekben – a következő európai üzletekben elérhető a július 9-i megjelenés óta: NIKETOWN London, Store Paris Champs Elysée, Nike Store Les Halles, Nike Store Citadium Paris, Nike Store Berlin, Nike Store Barcelona és persze a nike.com-on.

Air Jordan I Retro High "Engineered perf" (Black/Vachetta Tan/Black)
Air Jordan I Retro High “Engineered perf” (Black/Vachetta Tan/Black)