Megjött a Nike Air Zoom All Out Flyknit futócipő

A június 10-től itthon is kapható Nike Air Zoom All Out Flyknit futócipő neve gyakorlatilag a modell minden fontos tulajdonságát elárulja, így cikkemet egy névelemzéssel indítanám: a cipő egyik legszembetűnőbb eleme a majdnem a talp egész hosszában (egészen pontosan a háromnegyedén) végighúzódó Air Zoom légbetét, az „All Out” a „Teljesen Kilátszik” megfelelője, a Flyknit pedig természetesen a felsőrész anyagára utal. Még több infó érkezésről, árról, tulajdonságokról a tovább után!

Nike Air Zoom All Out Flyknit - itthon is kapható!

Nike Air Zoom All Out Flyknit – itthon is kapható!

A talp 3/4-ét kitevő Air Zoom All Out légbetét felelős a megfelelő a futás közbeni ütődéscsillapításért, nagyon dinamikus energia-visszaadással. Ez egyébként a pipás cég legnagyobb egybefüggő és látható Zoom Air légbetétje (korábbi Air Max evolúciós cikkünkből már megtudhattátok, hogy nem is olyan egyszerű feladat a tervezőknek növelni a látható légbetét méretét).

Az Air Zoom All Out talp dinamikus futást tesz lehetővé

Az Air Zoom All Out talp dinamikus futást tesz lehetővé

A felsőrész teljes egészében Flyknit szálakból lett szőve, akinek volt már ilyen anyagból készült cipő a lábán, annak nem kell elmondani, hogy milyen jó érzés, ahogyan tapad és tartja a lábad, de közben nem nyomja sehol, pehelykönnyű és szuperül szellőzik. Igazi „van-is-rajtam-cipő-de-nincs-is-rajtam” érzés 🙂

On-feet kép a Nike Air Zoom All Out Flyknit futócipőről

On-feet kép

Na és persze A Zokni (hivatalos nevén 3/4-es szár) mely mostanában rövidebb-hosszabb kivitelben számos Nike modellen bukkant fel az elmúlt szezonokban: az első ilyen zokniszerű szár egy focicipőn mutatkozott be, de azóta már deszkás, kosaras- és futócipőkön is megjelent.

Egy újabb "zoknis" (hivatalosan 3/4-es Flyknit száras :) Nike futócipő

Egy újabb „zoknis” (hivatalosan 3/4-es Flyknit száras 🙂 Nike futócipő

A futócipő 2016. június 10-i nemzetközi megjelenése óta Magyarországon is kapható, csak a Nike Budapest Westend Store-ban. Férfi és női méretekben egyaránt elérhető, 57 990 Ft-ért. Ha valamelyikőtök kipróbálta, kíváncsian várjuk a véleményét, hogy milyen benne futni!

NIKE AIR ZOOM ALL OUT FLYKNIT

Nike kód (férfi): 844134-002
Nike kód: (női): 845361-002
Megjelenési dátum: 2016.06.10
Ár: 57 990 Ft

Nike Air Zoom All Out Flyknit (844134-002 és 845361-002) 57 990 Ft

Nike Air Zoom All Out Flyknit (844134-002 és 845361-002) 57 990 Ft

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×