Karhu Synchron – a 100 éves évfordulóra

Ha feltennénk a kérdést, hogy melyik sportszergyártó ünnepli idén fennállásának 100 éves évfordulóját, mit válaszolnátok? Akik olvasták Karhu márkatörink bizonyára egyből rávágnák, hogy nyelvrokonaink becses cége tekint vissza ekkora, tiszteletet parancsoló múltra. A kerek évfordulóra valami különlegeset akartak (újra) piacra dobni. A Synchron modellre esett a választás, melyről a tovább után részletesebben olvashattok!

karhu_synchron_1

Klasszikus Finnországból

A centenárium megünneplésére valami különlegeset kerestek a Karhu évszázados örökségében. Végül a Synchron modellre esett a választás: jellegzetes sziluett, minőségi anyaghasználat, egyedi fűzési rendszer.

karhu_synchron_aircushion

A légtalp

Az ünnepélyes hangulatban természetesen kicsit felturbózták a cipőt minőségibb suede-del és látható légbetéttel. Ami maradt, az a kétféle sűrűségű habból nyomással formált EVA középtalp és az egyedi fűzési rendszer, ami a talp elülső részének megfelelő rögzítését is biztosítja.

karhu_synchron_lacingsystem

Az egyedi fűzőrendszer

Az alábbi videón holland kereskedők – Patta, 290 Squre Meters, Smit-Cruy – beszélnek a céggel kapcsolatos emlékeikről, illetve a jubileumi Karhu Synchron modellről, mely a mai naptól kezdődően elérhető.

 

 

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×