adidas Elastic: Pharrell végre nem csak színezget

Bevallom őszintén eddig nem értettem a felhajtást a Pharrell Williams – adidas együttműködés körül. Hiszen csak átszínezett pár modellt, vagy más művészekkel karöltve minimális módosítást végeztek klasszikus cipőkön. Végre azonban Pharrell valami újat tett le az asztalra. A tovább után jöjjön az adidas Elastic!

adidas Elastic: ismerős szín és forma

adidas Elastic: ismerős szín és forma

Mind a sziluett, mind a színek a Stan Smith-re emlékeztetnek, ami nem feltétlenül baj. Sőt! A letisztult vonalakat csak a hangsúlyos sarokelem töri meg valamelyest. A képeken annyira nem jön át, de elvileg elasztikus bőrből készül a felsőrész. Innen a név.

adidas Elastic Slip-on Pharell-től: hangsúlyos sarokrész

adidas Elastic Slip-on Pharell-től: hangsúlyos sarokrész

Bár az időjárás mostanában elég szeszélyes, előbb-utóbb itt kell legyen a konstans jó idő. Ennek szellemében lesz Slip On változat is az adidas Elastic-ból. Méghozzá meglehetősen kellemes színösszeállításokban!

adidas_pharrell_elastic_slipon_2

Ízléses színekben pompázik a Slip On

Természetesen a korábbi színkavalkádról sem kell lemondani. Lesz egészen színpompás modell is. A bravúr, hogy mégis kellemesen esztétikus darab maradt. Ja, és a talpbetét mindenhol ilyen csilli-villi 🙂

adidas_pharrell_elastic_slipon_3

Persze a színes modellről sem kell lemondanunk

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×