Nike Free Inneva Woven – újabb szőtt cipőcsodák

Akik a woven kifejezés hallatán felkapják a fejüket, azoknak ismét jó hírrel szolgálhatunk! A Nike újabb modelleket bolondított meg a szőtt technológiával, így született meg ez a három új színállás a Nike Free Inneva cipőből. A tovább után megvizsgáljuk őket közelebbről is.

Nike Free Inneva Woven Fountain Blue / Summit White-Mid Navy

Nike Free Inneva Woven Fountain Blue / Summit White-Mid Navy

Nike Free Inneva Woven

Nem meglepő módon a cipő felsőrészét a szőtt rész uralja, aminek köszönhetően biztos, hogy a sneakerheadek mellett az átlagemberek figyelmét is felkelti majd az utcán az egyedülálló megjelenésű lépő. A szőtt részek mellett a tervezők – a színállástól függően – velúrt vagy bőrt használtak néhány helyen, például a modell sarkánál és nyelvrészénél.

Nike Free Inneva Woven Black / Anthracite-Summit White

Nike Free Inneva Woven Black / Anthracite-Summit White

A classic swoosh lemaradt

A pipát fölösleges keresnünk a cipőn, ez a típus az abszolút letisztultság (és lehet, hogy az anyaghasználat) miatt hanyagolja a Nike logóját. A cipő sötétkék, világoskék-szürke és teljes fekete színben lesz elérhető a boltokban. Mindhárom színállás a Nike Free 5.0 egységgel érkezik, ami biztosítja a viselőnek a megfelelő kényelmességet és rugalmasságot.

Nike Free Inneva Woven Fountain Blue / Granite-Summit White

Nike Free Inneva Woven Fountain Blue / Granite-Summit White

Nem olcsó mulatság

Engem – mint Air Max 1 Woven tulajdonost – abszolút meggyőzött ez az új Inneva, bár a 170 eurós ár láttán kicsit visszavettem a kezdeti lelkesedésből. A minőséget és a szépséget viszont meg kell fizetni, szóval ha valaki túltette magát a cipő árán, az BSTN webshopjából meg tudja rendelni mindhárom színállásban.

Hír- és képforrásunk a KicksOnFire volt.

alexpeeee

Love is in the AIR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×