adidas Tubular Radial vadító pink talppal

Az adidas Tubular Radial cipőről nemrég láthattátok on-feet videónkat, az egy tetszetős, és elég visszafogott fekete-fehér-szürke színállás volt. Ha valaki akkor azt mondja nekem, hogy nekem be fog jönni egy ilyen sneaker rózsaszín talppal, akkor minimum hümmögtem volna. Most pedig itt van: Tubular Radial pink talppal, a fekete több árnyalatában játszó felsőrésszel – és imádom 😀 Még több kép és részlet a tovább után!

Adidas Tubular Radial - pink talppal

Adidas Tubular Radial – pink talppal

Azért persze ez a színpárosítás nem példa nélkül álló, március közepén a Tubular Runner már kijött egy hasonló colorway-ben, és persze eszünkbe juthat a 2009-es Louis Vuitton x Kanye West kollaboráció is.

adidas Tubular Runner pink talppal

adidas Tubular Runner pink talppal

Louis Vuitton x Kanye West kollab 2009-ből

Louis Vuitton x Kanye West kollab 2009-ből

De míg az LV x KW sneakernél a rózsaszín kifejezetten elütött a többi rész színétől, addig a két Tubularon kifejezetten jól néz ki a párosítás, és a Radialon még a Runnernél is jobban 🙂

Core Black/Core Black/Eqt Pink színállás gyönyörű összhatásán túl ez a Tubi Radial más „szuperképességgel” nem rendelkezik a normál modellekhez képest: a talp anyaga és formája ugyanaz a „csavart fagyi”, a felsőrész neoprén és bőr panelek kombinációja, a TPU cage-dzsel. Tetszetős még a sarokba nyomott fényes klasszik adidas dohányleveles logo is.

Itthon tudomásunk szerint nem lesz elérhető, de külföldről beszerezhető, például a berlini sneaker stre check sorozatunkban is bemutatott OverKill üzletében és webshopjában is kapható.

A cikkhez kép- és hírforrásunk a SneakerFreaker volt.

adidas tubular radial

Színállás neve: Core Black/Core Black/Eqt Pink

adidas kód: S75393

Eredeti ár: €119,95

Adidas Tubular Radial (Core Black/Core Black/EQT Pink - S75393)

Adidas Tubular Radial (Core Black/Core Black/EQT Pink – S75393)

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×