Nike Kobe 11 iD: Mamba Day – A búcsú

A mai napon ünnepeljük hivatalosan is a Mamba Day-t, ugyanis ezen az estén a 20. szezonjának végén búcsúzik korunk és minden idők egyik legjobb játékosa Kobe Bryant. Ennek tiszteletére a rengeteg sneaker megjelenésben, amikoris visszahozták a régi lépőit, a Nike az iD rendszerén keresztül egy egyedi 11-es súval kedveskedik az NBA legendának. Részleteket a továbbra kattintva olvashatsz!

Nike Kobe 11 iD Mamba Day

Nike Kobe 11 iD Mamba Day

A Mamba Day nevezetű grafikai elem a végső búcsút és legnagyobb tiszteletet szimbolizálja, amit egy leköszönő sztár csak kaphat. Ma, vagyis tulajdonképpen csütörtök hajnalban fél 5-kor kezdődik a Los Angeles Lakers egyik legnagyobb alakjának a búcsúmérkőzése a Utah Jazz ellen. Erre a különleges alkalomra a Nike egy nagy húzást lépett meg. Bejelentette a jelenleg futó Kobe 11-nek azt a limitált színállását, ami Kobe egész karrierjét átöleli.

Nike Kobe 11 iD Mamba Day

Gyönyörű felülnézeti kép az új színállásról

A Nike Kobe 11 Mamba Day színállásán Bryant legmeghatározóbb dátumai szerepelnek, mint motívum, ami a cipő teljes felületén húzódik. Megtalálható a 81 pontos estéje, a 18 All-Star válogatottsága, valamint az NBA-ben eltöltött 20 szezonja is, nem beszélve az első és az utolsó meccsének a dátumáról, de ez mind csak egy a millióból. Minden, ami valaha is fontos volt a karrierje folyamán, rajta van.

Természetesen a Nike iD lehetőségeihez mérten a rajongók szerkeszthetik a színállást, akár egyedi ,,mondandót” is hozzáadhatnak a grafikához. Ez a különleges színállás a meccs kezdetétől fogva csak limitált ideig lesz elérhető a nike.com-on, tehát érdemes felkészülni és korán kelni, ha valaki be akar majd szerezni egy ilyen fantasztikus, mondhatni gyüjtői darabot.

Nike Kobe 11 iD Mamba Day

Hátul megjelenik a 4 Achilles csík, a színállás neve, a különleges logó és a búcsú dátuma

Nézzük és szurkoljunk együtt hajnalban egy élő legendának. Kint már minden jegy elkelt, de mi otthonról is megtekinthetjük a tv-ben. Szerintem érdemes lesz, ugyanis egy korszak ezen az estén végleg lezárul és ki tudja még mit rejteget számunka a Black Mamba?

Kép- és Hírforrásunk a Solecollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×