Az első képek: adidas D Rose 7

Alig pár hónapja jelent meg a 6-os számú Rose cipő és máris kiszivárogtak az első képek a sorozat legújabb tagjáról. Ez nem más, mint az Adidas D Rose 7. Sőt, sokak nagy örömére máris 4 színállásban látott napvilágot a modell, amiket mi is megmutatunk nektek. Ha érdekel, akkor kattints a továbbra.

adidas D Rose 7

adidas D Rose 7

Ugyan az adidas még nem erősítette meg, de a D Rose 7 a Boost és a Primeknit technologia különleges ötvözete, amin helyet foglal a már megszokott rózsa motívum is, ami nem csak Derrick logójában tűnik fel, hanem a bokát körül ölelő anyagon is, azokon a fura mégis dizájnos gyűrődéseken keresztül.

adidas D Rose 7

adidas D Rose 7

A sú egy igazán elegáns, magasszárú, rétegezett fűzési rendszerrel ellátott csoda, amin úgynevezett rátétek segítik a megfelelő rögzítést. A 6-os sorozaton nem igazán tüntették fel az adidas jellegzetes 3 csíkos logóját, ám ezt a 7-esnél kompenzálták. A lábujjak vonalába került fel, igazán szembetűnő helyre.

adidas D Rose 7 preview black

adidas D Rose 7 preview black

A megjelenésről és az árról még szinte semmilyen információval nem szolgálnak, csak annyit lehet tudni, hogy körülbelül szeptembernél hamarabb nem láthatjuk a boltok polcain. Valamint, az első kiadott pár a piros-fehér vagyis a hazai színállás lesz.

Adidas D Rose 7:

Színkód: Hamarosan..

Ár: Hamarosan..

Megjelenés: Várhatóan szeptember.. Pontos infó hamarosan.

adidas D Rose 7 preview red

Az úgynevezett ,,Home” színállás

Kép- és Hírforrásunk a Solecollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×