Tavaszi szépség – Puma Blaze of Glory Soft

Korábban írtunk nektek a Puma és a Stampd összefogásából született Blaze of Glory-ról. Úgy tűnik a német cégnek annyira megtetszett a lecsupaszított konstrukció, hogy egyedül is piacra dobja. Teljes feketeség után tavaszias színekben érkezik a Puma Blaze of Glory Soft. A rendkívül szép megjelenésű újdonságról a tovább után olvashattok!

puma_blazeofglory_soft_1

Puma Blaze of Glory Soft

Akinek van Blaze of Glory-ja, az tudja jól, hogy elég masszív cipő. A felvételével meg kell kicsit küzdeni, de utána mintha az ember lábára öntötték volna. A Stampd kollab esetében már lathattuk, hogy bátrabban nyúltak a tervezők légiesebb anyagokhoz és a cipőfűzést se nagyon erőltették.

puma_blazeofglory_soft_2

Női színekben is érkezik

A korábbi modellhez képest kifejezetten légiesnek tűnik a Puma Blaze of Glory Soft. A kialakítás könnyű felvétellel és a fűzőtartó meghúzása nélkül is jó tartással kecsegtet. Napjainkban tapasztalható tavaszi időjáráshoz passzoló színekben érkezik nemsokára, reméljük hazánkba is.

puma_blazeofglory_soft_3

Tavaszi színkavalkád

Hír- és képforrásunk a Puma volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×