A végzet cipője avagy a Tubular Doom

A Tubular kollekció megjelenése óta hasít és meg sem áll az Adidas. A sneakerekből rengeteg változatot és színállást láthattunk már, és nemrég megérkezett a kis tesó is a Tubular családjába, az Adidas Tubular Doom. A cipő jellegzetes vonásai megmaradtak, de kapott pár ráncfelvarrást, ami elég jól áll neki. A tovább után Ti is megnézhetitek!

Adidas Tubular Doom

Adidas Tubular Doom

A Nova után itt a Tubular Doom

Elég jól startolt a Tubular annak idején, és most egy újabb fejezethez érkeztünk a Doom-mal. A Tubular Nova-ra ütött, ami a vonásait illeti, de ha megnézzük, kicsit több mindent préseltek a Doom-ba. Első ránézésre talán inkább ijesztő a kinézete, de felvéve már teljesen más a helyzet.

Adidas Tubular Doom 'Ronnie Fieg Kith'

Adidas Tubular Doom ‘Ronnie Fieg Kith’

Felsőrésze egy jól szellőző puha anyag, amit szépen kiegészít a zoknis szára. A szárnak nem csak az az előnye, hogy kényelmes, hanem hogy plusz tartást is nyújt mindenféle tépőzár és fűző nélkül. Ami furcsa lehet az talán az, hogy csak a lábfej közepétől kezdődik a fűző, ami csak röpke 3 sorban helyezkedik el, de ha jobban megnézzük, akkor a fűzősor alá egy gumis „szalagot” pakoltak, így fel sem tűnik majd a fűző hiánya.

Adidas Tubular Doom 'Triple Black'

Adidas Tubular Doom ‘Triple Black’

A talpa kinézetre a sima Tubularra ütött vagy mondhatni hogy az Y3-ra, annyi különbséggel hogy végre nem függőlegesen helyezkednek el a halszálkák a talp oldalán (lásd Tubular X) mint a Yeezy-nél, hanem spirálisan. Összességében szerintem egy must have lépőről van szó, főleg a Tubular imádók körében. Ez a ‘Triple Black’ modell március 16-án jelent meg, várjuk szeretettel itthon is.

Adidas Tubular Doom 'Triple Black'

Adidas Tubular Doom ‘Triple Black’

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×