Under Armour Batman vs Superman

Az új Batman Szuperman ellen – Az igazság hajnala apropójából az Under Armour egy egészen különleges kiadással tiszteli meg a nagyközönséget. A várva várt film, mikor is kiderül ki a jobb, Batman vagy Szuperman az Under Armour-t is megihlette, ezért a csatát a pályára vitték. Te ki lennél a pályán? Részletek a tovább után.

Batman vs Superman (foto: telegraph.co.uk)

Batman vs Superman (foto: telegraph.co.uk)

A teljesen szürke Under Armour ClutchFit Force 2.0 Superman cipőre a print a Szuperman képregényből került kiválasztásra, onnan láthatunk fontos jelneteket. Az Under Armour jel piros, így nagyon jól kivehető, a Szuperman logo pedig a sarok részre került. A mikroszálas felső kétirányú nyúlási képességének ami párosul a szimmetrikus fűző rendszerrel, páratlan kényelmes biztosít a viselőjének. Továbbá stratégiailag elhelyezett microfin elemeket adtak hozzá, ami jobb tapadást és kontrollt biztosít minden körülmények között.  A Clutchfit Batman  fekete sárga szürke színekben pompázik, az ikonikus fekete sárga denevér logo szintén a cipő sarok részére került, az UA logó sárga.

A cipők ára 200 USD (200 Euro, 150 GBP).

íme! Te melyik oldalra állsz?

Under Armour Clutchfit Superman:

Under Armou Clutchfit SupermanUnder Armou Clutchfit SupermanUnder Armou Clutchfit SupermanUnder Armou Clutchfit Superman

Under Armour Clutchfit Batman:

Under Armour Clutchfit BatmanUnder Armour Clutchfit BatmanUnder Armour Clutchfit BatmanUnder Armour Clutchfit Batman

forrás és képek: footyheadlines

davo

A jó cipők jó helyre visznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×