Air Max Day @ Nike Fashion Street

A Nike Fashion Street üzletben már felkészültek az idei Air Max Napra. A kirakaton már napok óta ott virít a 2016. március 26-i dátum és az Air Max Day felirat, de hogy pontosan milyen érkezések, akciók, aktivitások várhatók? Cikkünkből minden kiderül, olvass tovább!

2016.03.26 - Air Max Day @ Nike Fashion Street

2016.03.26 – Air Max Day @ Nike Fashion Street

Air Max DAY érkezések

Szerdai cikkünkből már megtudhattátok, hogy 15 pár érkezik férfi méretekben a tavaly ilyenkor bemutatott Air Max Zero sneaker „nulladik”, sárga-fehér (White/Vivid Sulfur-Black-Anthracite) színállásából. Nem csodálkoznék, ha szombat reggel sor várná a nyitást, hiszen tőlünk is nagyon sokan kérdeztetek a cipőről – ne feledjétek, hogy egy vásárló csak egy párat vehet a nulladik színállású Zeroból!

A Nike Air Max Zero "nulladik" sárga színállása itthon is kapható lesz!

Nike Air Max Zero: 15 pár érkezik március 26-án!

De a hölgyek is készülhetnek két csemegére! Az egyik az Air Max 1 Ultra LOTC (Look Of The City) quickstrike kollekció néhány napja megjelent „Paris” tagja, melynek aranyos mintáit Párizs, a Fények Városa és a szecesszió inspirálta – és az sem elhanyagolható, hogy az Ultra talp miatt pehelykönnyű. Női méretekben US6.5 és US9 között lesz kapható, 47 990 Ft-ért.

Air Max 1 Ultra LOTC Paris - 47 990 Ft

Air Max 1 Ultra LOTC Paris – 47 990 Ft

Párizs mellett London is ott lesz: a viktoriánus mintákkal ékesített Nike Air Max BW Ultra LOTC London neutrális színekkel, Hyperfuse és hálós felsőrésszel, illete hófehér, könnyű Ultra talppal reprezentál. Szintén női US6.5 és US9 közötti méretsorban lesz elérhető (legalábbis a nap elején, a végén már bizonyára foghíjasabban 🙂 Az ára 47 990 Ft.

Air Max BW Ultra LOTC London - 47 990 Ft

Air Max BW Ultra LOTC London – 47 990 Ft

Akció: Két Air Max-et fizetsz, hármat vihetsz!

Az akció magért beszél: 2016. március 26-án, ha veszel két Air Maxet, akkor egy harmadikat ajándékba kapsz! Itt az idő a csajoddal/pasiddal együtt egy-egy új tavaszi Air Maxbe ruházni (aztán nem összeveszni, hogy kié lesz a harmadik 😀

Néhány feltétel van: A három kiválasztott Air Max cipőt egyszerre kell megvásárolni – a legalacsonyabb árút kapod meg ingyen. A három kiválasztott cipőből csak egyik lehet a cikkben bemutatott AM Zero, AM1 LOTC Paris vagy AM BW LOTC London.

Érdemes Air Maxben érkezni…

…ugyanis a készlet erejéig egy cipőfűzőre tehető badge-et kapnak ajándékba azok, akik ezen a jeles napon Air Max sneakerben érkeznek a Fashion Street üzletbe.

EGYÉB OKOSSÁGOK

Csak tapintással meg tudod állapítani, melyik Air Max modellről van szó? Itt próbára teheted magad. Az Air Max nap zárás után is folytatódik: napközben minden vásárló egy flyert kap a zacskójába, melyel a BRKLYN-ban este 22:00-től tartott SNAPBACK partyra soron kívüli bejutást biztosít.

Mi biztos, hogy benézünk a Fashion Streetre az Air Max ünnepén, te? Csekkolj be az eseményre a Facebookon!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×