Rossz időben is hűséges társ – ASICS GEL-Lyte V Gore-Tex „Ice”

A tél még közel sem ért véget, nem beszélve az esős időről, ami tavasszal is alaposan megnehezíti a sneakerfanek hétköznapjait. Most egy olyan cipőt mutatunk nektek, ami arra lett kitalálva, hogy gázosabb időjárási körülmények között is átvészelje a gazdájával azt a néhány hónapot, amíg megérkezik a kedvenc évszakunk: a nyár. Katt a továbbra a részletekért!

Asics GEL-Lyte V Gore-Tex "Ice"

Asics GEL-Lyte V Gore-Tex „Ice”

Ha eddig az esős napokon elkeseredtél, hogy nem mutathatod meg kedvenc lépő(i)det a nagyközönségnek, vagy esetleg rászántad magad, hogy felkapd őket, de belül igazából sírtál minden egyes keservesen leküzdött pocsolyánál, akkor az Asics tervezői most neked találták ki az Asics GEL-Lyte V legújabb kiadását!

Asics GEL-Lyte V Gore-Tex "Ice"

Asics GEL-Lyte V Gore-Tex „Ice””

A Gore-Tex® technológiának köszönhetően az új modell folyamatosan melegen és szárazon tartja a lábakat, mindemellett természetesen megmaradt a klasszikus „zselés” kényelmesség is. A különleges bélés és az uretán bevonat az ígéret szerint ellenáll minden rosszindulatú tényezőnek.

Asics GEL-Lyte V Gore-Tex "Ice"

Asics GEL-Lyte V Gore-Tex „Ice”

A cipőt nem egyszerű itthonról beszerezni: február 26-án debütált a Concepts üzletekben, szóval megrendelhetjük az online store-ból, vagy utazhatunk érte Cambridge-be vagy New York-ba. Az ára 150 USD, tehát nagyjából 43 000 forint.

Hír- és képforrásunk a SneakerNews volt.

alexpeeee

Love is in the AIR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×