Nem lassít a Puma-Rihanna duó

Bár a Puma mostanában Kylie Jenner miatt hangos a sneaker sajtóban (legyen az akárki is), érdemi dolgok is történnek a német márka háza táján! Például kijött a Rihanna collab második szériája. A Creeper-t hip-hop elkapkodták, lássuk ezúttal mivel rukkoltak elő. Részletek a tovább után!

puma_rihanna_fenty_1

Futurisztikus megjelenésű az új Fenty

Rihanna hivatalosan mint márka nagykövet és kreatív igazgató tevékenykedik a Puma-nál. Persze túlzott elvárásaink ne legyenek vele szemben. De azért a neve nem hangzik rosszul, és bár a Creeper elég egyszerű és a legkevésbé sem egyedi design-nal rendelkezett, vették, mint a cukrot. Jó bemutatkozás!

puma_rihanna_creeper

A Creeper nekem kicsit csúnyácska, de az eladások Rihanna-t igazolták

Az Eskiva szériában már megmutatkozott Rihanna magasszárú, már-már bokszcipőnek tűnő sziluetthez való rajongása. Ez az új modellen, a Fenty-n is visszaköszön. Mintha a jövő bokszcipőjét látnánk. Extravagáns design, új, légiesnek tűnő anyagok használata, cipőfűző nélküli megoldás. Mindez a manapság menő színekben pompázik: fekete, fehér, és az elmaradhatatlan piros.

puma_rihanna_fenty_2

Feketében elég szigorú

Nekem úgy tűnik ezúttal a név mellett egy kis teljesítményt is letettek az asztalra, így véleményem szerint a siker ezúttal sem marad el. Fiú létemre is azt mondom, hogy korrekt női cipőt pakoltak össze a Puma-nál. És hogy ehhez Rihannának valójában mennyi köze van? Talán nem is olyan fontos.

puma_rihanna_fenty_3

A manapság elmaradhatatlan red october színállás

Hír- és képforrásunk a NiceKicks volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×