adidas Originals by White Mountaineering

A 2016-os tavaszi-nyári szezonra az adidas Originals és a White Mountaineering megalkotta első közös teljes kollekcióját. Első a design. Második a hasznosság. Harmadik a technológia. Ezek jelentik az erőt Yosuke Aizawa szerint a japán White Mountaineering tokiói bázisú férfi ruházati márka mögött, mely már 2006 óta készít outdoor gyökerekből építkező kollekciókat, melyek leginkább az anyaghasználatra, a minőségi konstrukcióra, valamint a technikai tulajdonságokra fókuszálnak.

Először kaptak helyet textilek is a kollekcióban

Először kaptak helyet textilek is az közös kollekcióban

Az adidas Originals by White Mountaineering továbbszövi Aizawa funkcionális szemléletét, megtartva mindeközben a márka örökségét a három csík megjelenítésén keresztül, míg a futurisztikus szabás és a kiemelkedően magas minőségű anyagok egy felsőbb szintre emelik a klasszikus sportswear termékeket. A skála a pólókon és melegítőnadrágokon keresztül egészen a széldzsekikig terjed, melyekben a White Mountaineering hasznosság és divat együttes irányába való törekvése bontakozik ki. A kollekció részeként a sneakerek is az előbbi elveket követik, megjelenésükben pedig a márka védjegyének számító hideg időt és annak hangulatát visszaadó színek uralkodnak. Az adidas Originals logók Aizawa szemléletének megfelelően tovább lettek gondolva, így nyomatékosítva az együttműködés szellemét – két márka közös nyelvét egy egyedülálló, kimagasló kollekción keresztül.

A retro vonal és a fekete-fehér színek uralják a kollekciót

A retro vonal és a fekete-fehér színek uralják a White Mountaineering kollekciót

Az adidas Originals by White Mountaineering 2016 tavaszi-nyári kollekciója elsőként Február 26-án debütál a boltokban, valamint online. A kollekció második részének debütálására pedig Április 9-én kerül sor. Világszerte a kiemelt adidas partnereknél lesz elérhető a megjelenés.

Forrás: http://www.adidas.hu/originals

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×