Viseld stílusosan Converse tornacipőd – outfit tippek

Vannak igazán időtálló sneakerek, amik sosem mennek ki a divatból és szinte minden stílussal, szettel tökéletesen működnek, ilyen örök darab a Converse Chuck Taylor modellje is. A tavasz közeledtével úgy véljük éppen ideje elgondolkodni azon, hogyan tudnánk kedvenc Converse tornacipőnket újra trendi outfitekkel párosítani. Tovább!

Converse tornacipő hétköznapra, hétvégére vagy akár elegánsabb szettekhez - mindig stílusosan

Converse tornacipő hétköznapra, hétvégére vagy akár elegánsabb szettekhez – mindig stílusosan

Converse tornacipő Hétköznapokon

A rohanós hétköznapokon őszintén megvallva személy szerint örülök, ha csak két buszt kések le és egyáltalán nincs kedvem az öltözködéssel bíbelődni, gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Ilyenkor a legkézenfekvőbb megoldás a farmer-póló-sneaker hármas, ezt egy-egy stílusunkhoz illő kiegészítővel tehetjük igazán divatossá. Azonban örök klasszikus lehet egy all black összeállítás is, amit menő bőrdzsekivel, sötét harisnyával és egy basics ruhával szinte bárhol bátran viselhetünk.

black

#allblack és Converse a rohanós hétköznapokra

hn2

A fekete mindig stílusos

CONVERSE TORNACIPŐ Elegánsabb szettekkel

Egy tornacipő még akár az elegánsabb szettekkel is működősképes lehet. Ha ezt választjuk nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy ne egy harsány színű darab mellett döntsünk, maradjunk a klasszikus fekete-fehérnél vagy esetleg kobaltkék változatnál.

Ezen kívül az is lényeges, hogy a sportosabb és laza lábbelihez már semmilyen szintén hétköznapi darabot ne kombináljuk, tehát ekkor tiltólistás a mintás póló, helyette viseljünk inget vagy elegáns blézert basics pólóval.

Az idei év trendszíneinek kikiáltott derűs kék és rózsakvarc fehér tornacipőnk tökéletes kiegészítője lehet, viseljünk egyszerű farmert vagy ceruzaszoknyát, amit egy stílusos kék zakó, klasszikus fehér ing és csillogó nyaklánc tesz elegánssá.

converse

A tornacipő elegánsabb outfitekkel is tökéletesen működik

Nem csak magassarkúban lehetünk nőiesek és elegánsak

Nem csak magassarkúban lehetünk nőiesek és elegánsak

CONVERSE TORNACIPŐ Hétvégére

Hétvégén fontos a kényelem, de azért valljuk be őszintén ilyenkor azért sokan szívesebben lépünk ki a megszokottból, főleg ha valakinek komoly dress codeokat megkövetelő munkahelye van. Ilyenkor bátran viselhetünk színes cipőket, piros rúzsokat és mintás ruhadarabokat, illetve az idén nagyon trendi hátizsákokat is.

Egy piros Converse, szaggatott farmer és menő mintákkal felturbózott póló vagy oversized pulcsi, akár erőteljesen vibráló színekben vagy naturális árnyalatokban szinte minden hévégi programhoz tökéletes lehet.

Egy piros Converse a legegyszerűbb szetteket is feldobja

Laza szettek hétvégére

Laza szettek hétvégére

képek forrása: Pinterest

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×