Air Jordan 1 Low OG ‘Chicago’ a Westendben

Release reminder: a világ többi üzletéhez hasonlóan a Westendbe is megérkezett az Air Jordan 1 Low OG ‘Chicago’ színállása, így mostantól itthon is kapható az ikonikus retro sneaker (amíg persze el nem kapkodják 🙂 A cipő érkezését nemrég Dez Bryant, a Jordan brand által szponzorált amerikai foci játékos szellőztette meg, de mostantól már nemcsak az ő lábán láthatjuk, hanem a budapesti utcákon is szembejöhet 🙂 Ár, méretezés, további részletek és még több kép a tovább után!

Air Jordan 1 Low OG 'Chicago' - itthon, a Westendben is!

Air Jordan 1 Low OG ‘Chicago’ – itthon, a Westendben is! (Fotó: Pelikán Kristóf)

Ezt a retro Air Jordan 1 Low OG ‘Chicago’-t mindenképpen érdemes személyesen üzletben felpróbálni, mert például az én US 8.5-ös lábamra is végül egy 9-es passzolt. A szűk keresztmetszet a cipő szélessége, mert a US 9-es volt a kényelmes széltében, de így már picit hosszú elöl a lábujjak előtt.

A helyi Nike csapatból Bo és Tomi is egyértettek vele, hogy Jordan rajongóknak kötelező darab, de a sok légbetét által elkényeztetett talpnak meglepetés lehet a keménységi faktor.

Air Jordan 1 Low OG 'Chicago' , az ára itthon 39 990 Ft

Air Jordan 1 Low OG ‘Chicago’ , az ára itthon 39 990 Ft (Fotó: Pelikán Kristóf)

A ‘Chicago’ színállás hivatalos neve a Varsity Red/Black-White, és kívülről semmilyen „meglepetést” nem tartogat: az eredeti színek, a nyelven „Nike Air” felirat, a sarkon pedig az Air Jordan logo. A sneaker ára pedig 39 990 Ft.

Ha egy füst alatt nadrágot is vennél hozzá: a képen egy fekete Air Pivot kosaras melegítőnadrággal együtt viselem, ez egy jó, kényelmes anyagból készült letisztult darab, szűkített szárral, az alsó részen egy black-on-black „Nike Air” felirattal. Az ára 18 999 Ft.

Air Jordan 1 Low OG 'Chicago' Air Pivot nadrággal

Air Jordan 1 Low OG ‘Chicago’ Air Pivot nadrággal (Fotó: Pelikán Kristóf)

Az igazi Jordan fanek még egy érdekességet találhatnak most a Westendben: egy hosszú ujjú pólót, ami fehér és fekete színben is elérhető, az OG AJ 1 High grafikával és „True OG. Often imitated. Never duplicated.” felirattal.

True OGs

True OGs (Fotó: Pelikán Kristóf)

Air Jordan 1 Low OG ‘Chicago’

Színállás: Varsity Red/Black-White
Nike kód: 705329-600
Megjelenés napja: 2016. február 14.
Eredeti ár: $130 / 39 990 Ft

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×