Pillantás az adidas Tubular Nova Primeknit cipőre

A Facebook oldalunkon és Insta csatornánkon is látjuk, hogy az adidas eléggé betalált a Tubular családdal. A Tubular Runnert és a Tubular X-et nagyon sokan lájkoljátok, és valami azt súgja, hogy ez így lesz a december végén debütált adidas Tubular Nova sneakerrel is! A most bemutatott cipő nem csak színben, hanem anyagában is hoz újdonságot az elmúlt hónapokban megismert Tubikhoz képest: Primeknit felsőrésszel még szexibb! Részletek és még több kép az eddig megjelent színállásokról a tovább után!

adidas Originals Tubular Nova Primeknit (fekete-fehér)

adidas Originals Tubular Nova Primeknit (fekete-fehér, fotó: asphaltgold)

ADIDAS Tubular Nova

A december végén bemutatott Tubular Nova cipők fő jellegzetessége az újratervezett „csavart fagyis” talp, felsőrészük pedig belebújós neoprén anyagból készül, a kritikus helyeken (például, ahol lerúghatod) bőrrel megerősítve. A felfelé ívelt vastag nyelvrészen fogó segíti a belehuppanást, a mostanság menő minimalista fűzőtartóval mindössze három-három ponton kell csak befűzni. Az összhatás egy dinamikus, letisztult és szép sneaker.

Eddig inkább a monokróm színek domináltak, például a fehér, piros vagy a sötétkék (a talp mindenütt fehér), de már zöld „kígyóbőrős” Snakeskin színállás is készült – ez utóbbit az én ízlésemnek már kicsit túltolták 😀

adidas Tubular Nova fehérben

adidas Tubular Nova fehérben (Kép: Asphaltgold)

adidas Tubular Nova pirosban

adidas Tubular Nova pirosban (Kép: sneakers. fr)

ADIDAS TUBULAR NOVA PRIMEKNIT

A most megjelent Primeknit változat „kötött” felsőrészén megszabadulhattak a varrások nagy részétől és még egységesebb, még letisztultabb hatást értek el, külön pont jár a bokánál „zoknis” kialakításért. Ebben a Ftwr White/Vintage White/Core Black színállásban a fekete és a fehér keveredik, csak a minták váltogatásával érték el azt a hatást, a neoprén felsőrészű cipőn még külön elemek voltak, a sarokpánt és a fűzőtartó, valamint a talp is fekete-fehér kombó, egyedül a sarokrészt vadították meg egy pink pánttal. Szerintem nagyon szexi lett, és a sneakerbox csapatán belül is az „instant get” besorolást kapta 😀 Áprilisban jelenik meg, 139 eurós áron például az asphaltgoldnál, előrendelést ismereteink szerint nem lehet leadni rá. Kép- és hírforrásunk a Sneaker News volt.

adidas Originals Tubular Nova Primeknit (fekete-fehér, fotó: asphaltgold)

adidas Originals Tubular Nova Primeknit (fekete-fehér, fotó: asphaltgold)

adidas Originals Tubular Nova Primeknit (fekete-fehér, fotó: asphaltgold)q

adidas Originals Tubular Nova Primeknit (fekete-fehér, fotó: asphaltgold)

ADIDAS TUBULAR NOVA PRIMEKNIT

színállás: Ftwr White/Vintage White/Core Black
adidas kód: S74918
megjelenés napja: 2016. február 16.
eredeti ár: €139

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×