All-Star generációk Kobe módra

Valóban megtörténik. Kobe utolsó meccse nyugati színekben az All-Star gálán. Minden idők egyik legjobb játékosának 20. szezonja az idei és ezzel együtt búcsúzik is a profi kosárlabdától, melynek tiszteletére bárhol lép pályára tribute videók fogadják és különleges ceremóniákat rendeznek számára. Mivel ez az utolsó All-Star szereplése visszavonulása előtt, így a Nike úgy döntött, előveszi az összes fémjelzett sneakerét, amiket ezen a nemes eseményen viselt az évek során, kezdve a Nike Zoom Kobe 1-el. Részletekért nyomj a továbbra.

Kobe 5 All-star

Kobe 5 All-star 2010

Mivel Kobe a Nike-al való szerződése előtt még Adidas lépőkben villogott, így természetesen az All-Star idővonal csak azokat mutatja be, amiken megtalálható a jól ismert „Pipa”. A cipőket Dale Edwin Murray művész által készített illusztrációkon keresztül csodálhatjuk meg. Mi a 2010-es szériától kezdve vettük elő őket, de az összes legendás lépőt megtekinthetitek a Nike SNKR app-ján keresztül.

Az évek során láthattuk fejlődni a lépőit, azonban eleinte még nem sok változás volt tapasztalható. Színben és stílusban és kb azonosak voltak, csak apróbb módosításokat vehetünk észre. Minden tekintetben finomítottak a cipőkön, de mégsem változott meg minden.

Kobe 6 All-star

Kobe 6 All-star 2011

Apró változtatásokat vehetünk észre az 5-ös, a 6-os és a 7-es kinézetén, de az alap koncepció ugyan az maradt. Az Air Zoom talp a mai napig használatos az összes Bryant lépőn.

Kobe 7 All-star Galaxy

Kobe 7 All-star Galaxy 2012

Sokak szerint a 2013-as volt minden idők egyik legkényelmesebb és legmegbízhatóbb sneakere, amit Kobe valaha kiadott és viselt. Tényleg, én is rengetegszer láthattam a pályán, de sajnos személyes véleményt nem adhatok róla. A dizájn akkoriban a csúcsot képviselte és a színállások is hibátlanok voltak. Senki se tudta elképzelni, mit lehet még ezen fejleszteni?

Kobe 8 All-star

Kobe 8 All-star 2013

A 2014-es Kobe 9 Elite, az a lépő, ami nekem is megvolt és meg is van. Személyes kedvencem. Erről a szériáról elmondható, hogy nagyon nehéz őket betörni, hogy tökéletesen ráálljon a lábunkra, de ha összejön, akkor olyan lesz, mintha ránk öntötték volna! A hihetetlen magasított szárának a célja az volt, hogy Bryant biztonságosan tudjon visszatérni az Achilles sérülése után. Ennek a szimbolóma innentől kezdve megtalálható az összes lépőjének a hátsó részén.

Kobe 9 All-star

Kobe 9 All-star 2014

2015-ben megjelent a Kobe 10. Teljesen új design és lekerekített formák. Sajnos ebben az évben Bryant nem viselhette az All-Star pályáján a lépőt, ugyanis éppen sérült volt, de Zack LaVine letesztelhette a zsákoló verseny keretein belül, amit nem mellesleg meg is nyert. Az én gyűjteményemben is van egy hasonló darab és elmondhatom, hogy egy igazán csinos és kényelmes cipőről van szó. A talpa valami fantasztikus újítás. Légtalpakkal rendelkezik, de az anyaghasználat, a kialakítás nagyon konfortossá teszi és jó benne játszani. Egyetlen hátránya ennek is, hogy nagyon sok idő mire ,,rátörik” a lábunkra.

Kobe 10 All-star

Kobe 10 All-star 2015

Az idén jelent meg a Kobe 11, ami első benyomásra egy sima egyszerű utcai cipő kinézetét kelti. Nekem ez jött le. Ahogy jöttek ki az újabbnál újabb színállások volt ami jobban, volt, ami kevésbé tetszett, de kezdett hasonlítani egy igazi kosárlabda cipőre. Viszont az All-Star gálára készültet nem tudom hova tenni. Kicsit változtattak a dizájnon, vadabbá tették, nekem talán túl élesek rajta a dolgok. Értem én, hogy katonai stílus, Achilles logó, meg minden, de akkor is fura. Ránézek és annyi jut eszembe, hogy: Game of Thrones. Nektek mi a véleményetek? Ez az eddigi legjobb vagy legcsúnyább Kobe cipő?

Kobe 11 All-star

Az idei All-Star lépő

Kép- és Hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×