KangaROOS Coil-R1 Woven „Flame Red”

Ritkán látott vendég nálunk a KangaROOS, bár egyáltalán nem elhanyagolható szereplőről van szó a sneakerhead-ek világában, ugyanis már több kollabot is megértek az évek alatt (a személyes kedvencem a 43einhalb-bal közös projekt), ám mégse lett egy felkapott márka. Természetesen ez mit se von le a Kangaroos cipők értékeiből, ugyanis aki leteszi a voksát a brand mellett, egy külső vonásaiban megszokott, mégis egyedi sneakert tudhat magáénak. Tovább a részletekhez!

kangaroos-coil-r1-woven-flame-red-1

KangaROOS Coil-R1 Woven „Flame Red” #1

Nekem első ránézésre a Janoski Max-ek sziluettje ugrott be, ám ettől csak mégjobban megkedveltem ezt a cipőt. Könnyített hálós felsőrészt kapott a surranó, mely nemcsak nyárra lesz tökéletes társunk, hanem ha épp késésben vagyunk, akkor egy kis kocogástól se fog szétesni a cipő, bár azért nem megszokott látvány, hogy valaki hasonló cipőkben szaladgáljon (legalábbis Westprém környékén egyáltalán, lehet fővárosunkban már más a helyzet 😀

kangaroos-coil-r1-woven-flame-red-2

KangaROOS Coil-R1 Woven „Flame Red” #2

Az örök klasszikus all-red színkombót választották ki a tervezők, melyet csak a cipő oldalán található kenguru, illetve a nyelven levő márkajelzés fehérsége töri meg némiképp. Egész friss megjelenés, ha magatokénak akarjátok tudni a lábbelit irány az Overkill webshopja.

kangaroos-coil-r1-woven-flame-red

KangaROOS Coil-R1 Woven „Flame Red” #3

Forrás: Hypebeast

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×