A Yeezy Boost-ra hajazó Tubular X

Az Adidas Tubular szériáját követően megjelent a továbbfejlesztett Tubular X. Mára már senkinek sem okoz nagy meglepetést, hiszen hónapok óta kapható itthon is a boltokban. Mondhatni, hogy a Tubular csak egy béta verziója volt a Tubular X-nek, ami külsőben nem sokkal tér el az elődjétől, de technikailag annál inkább. Katt a tovább-ra és lássuk miben fejlődött az X.

Adidas Tubular X

Adidas Tubular X

Hasonlóan fest, mint a Yeezy Boost sneakerek, de ha jobban megnézzük láthatjuk, hogy a barázdált talpon kívül kapott még pár ráncfelvarrást. A teljes felsőrész Primeknit anyagból készült, ami tökéletes szellőzést biztosít, nagyobb kényelmet nyújt és persze a sokadik kilóméter után sem törik be, mint például a keményebb anyagból készült lépők. Magasabb nyelvvel látták el, amin egy adidas logós címke feszül a coolabb kinézet érdekében. Rengeteg panasz érkezett a sima Tubular kollekció talpát illetően, így az X család talpa kiegészült egy Pivot ponttal is, amivel stabilabban állhatunk a földön.

Adidas Tubular X

Adidas Tubular X

Nem utolsó sorban pedig a legjobb és legszebb része jön, az oldalsó (leginkább) bőrből készült X-formát öltő panel, aminek a közepén a hatalmas Adidas Originals cannabis jel kapott helyet. A Tubular X augusztus közepe óta érhető el és azóta már rengeteg színállást láthattunk és ez csak gyarapodni fog.

Adidas Tubular X

Adidas Tubular X

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×