Ki miben dobál az All-Star gálán? Nike Basketball szemle

Első alkalommal tartják az USA-n kívül az All-Star gálát, idén pont Valentin napkor, 14-én. Az ezt övező felhajtásból természetesen kedvenc pipás márkánk sem maradhat ki, ezért sok résztvevő legenda legújabb cipőjéből varázsolt egy különleges változatot. Hogy ki mit húz fel a nagy napra? Részletek a tovább után…

Nike | NBA All-Star

Nike | NBA All-Star

Kobe Bryant – Kobe 11 Elite

A letisztult fekete színt sarki fényeket mintázó fluoreszkáló zöld egészíti ki a felsőrészen, így Mr. Bryant nem panaszkodhat majd arra, hogy láthatatlan lesz a pályán.

Kobe XI All-Star

Kobe XI All-Star

Anthony Davis – Air Max Audacity

Anthony Davis sem ússza meg saját sú nélkül, az Air Max Audacity egy eléggé őrült, fekete-kék-sárga dizájnnal várja új tulajdonosait, bónuszként „Fear the Brow” felirattal a sarok légtalpán.

Audacity All-Star

Audacity All-Star

Kevin Durant – KD8

Véleményem szerint nehéz más szóval jellemezni a különleges mintájú Durant lépőt, mint az „elborult”. Színpalettáját leginkább a szürke-fekete-kék-narancs-fehér-piros-sárga-arany jellemzi, de lehet, nem minden színt vettem észre. Mindenesetre a végeredmény összetett és szép lett ettől függetlenül. 🙂

KD8 All-Star

KD8 All-Star

Paul George – Nike HyperLive

A Pacers sztárja egy nem túl ismert modellben, a Hyperlive-ban lép a parkettre, mely alacsony szárától függetlenül remekül tartja a lábat. Az All-Star gála eme szereplőjén a piros és a fekete dominál – a többiekhez képest – egész visszafogott megjelenést produkálva.

Hyperlive All-Star

Hyperlive All-Star

Lebron James – Lebron 13

A Király természetesen új kedvencében fog dobálni, mely camo színvilágú sú az alapmodelltől eltérően a nyelven külön emblémával ábrázolja a Cavs hősének győzelmeit.

Lebron 13 All-Star

Lebron 13 All-Star

A pakk információink szerint elsősorban itthonról a nike.com oldalon lesz elérhető, arról, hogy élőben mely boltokban, arról egyelőre nem tudunk. Sajnos.

Nektek bejön valamelyik? 🙂

mollaka

Igyekszem nem túlzásba vinni a sneaker mániámat, de sajnos egyre inkább új szekrényre is kell költsek :-)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×