Retró cipők modern technológiával felturbózva

Az adidas mostanában előszeretettel nyúl korábbi korszakos cipőjéhez, az EQT 93-hez. A legújabb csavarokat az olyan friss technológiák használata jelentik, mint a Primeknit, vagy a Boost. A tovább után megnézhetitek milyen hibridek jönek létre múlt és jelen találkozásából.

adidas_eqt_primeknit_1

Múlt és jelen találkozása

Ha csak kósza pillantást vetünk a Primeknit felsőrésszel felturbózott modellre észre sem vesszük az újdonságot, hiszen kvázi minden maradt a „régi”. Kicsit jobban szemügyre véve azonban észrevehetjük, hogy az egész felsőrész az adidas kötési eljárásával lett elkészítve.

adidas_eqt_primeknit_2

Mostanában előszeretettel alkalmazott Primeknit felsőrész

Míg az előző cipőnél a felsőrészre koncentráltak, a másik modellnél a talp korszerűsítésére koncentráltak. Mintha egy Ultra Boost talpára helyezték volna a retró edzőcipő felsőrészét. A klasszikus színösszeállítás mellett egy világosabb modell is érkezik.

adidas_eqt_boost_1

Extra kényelmes retró edzőcipő

A Boost talppal ellátott modellek még idén januárban megjelennek EQT Support 93-16 néven, míg a Primeknit felsőrésesz modell piacra kerüléséről egyelőre nincs infónk. Bár személy szerint egy full szervizen átment, Boost talpas Primeknit felsőrészes modellt néznék meg. Telhetetlen lennék? 🙂

adidas_eqt_boost_2

Világosabb színben is

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×